Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe managing director Arek Verhees van The Romo Group is trots en blij met zijn overstap

Per 1 september is Arek Verhees gestart als nieuwe Managing Director van The Romo Group Nederland. Hij is Rolf Bakx opgevolgd die de internationale producent in high-end interieurtextiel na ruim 26 jaar heeft verlaten om in Portugal een nieuw leven op te bouwen.In een brief aan klanten stelt Arek zichzelf als volgt voor:
"De afgelopen 15 jaar ben ik actief geweest in de vloerenbranche bij vloerenfabrikant Tarkett – Desso. Ik ben hier in verschillende functies werkzaam geweest, waarbij ik in mijn laatste rol als Director Commercial verantwoordelijk was voor de projectendivisie in Nederland. Met een team van collega’s bewerkten we de projectenmarkt waarbij design, duurzaamheid en functionaliteit centraal stonden."

­"Ik ben trots en blij met mijn overstap naar The Romo Group vanwege haar 120 jaar lange en succesvolle historie. Een familiebedrijf wat is uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale speler en gevestigde naam in de interieurbranche. De opgebouwde kennis en ervaring zorgen voor onderscheidende producten en designs die meerwaarde bieden voor de klant. Zes unieke merken, met een eigen studio en team, zorgen voor een vernieuwend en gevarieerd aanbod. En met een nieuwe generatie, tal van uitdagingen maar bovenal veel mooie toekomstplannen, kijk ik ernaar uit om deze successen samen met u voort te zetten.­
­
De komende weken ga ik mij, gesteund door mijn enthousiaste en vakkundige collega’s, verder verdiepen in de wereld van The Romo Group. Daarbij verwacht ik dat we elkaar spoedig ontmoeten en elkaar beter leren kennen", besluit Arek Verhees.Meer informatie:
The Romo Group
tel. 030 6053218.
www.theromogroup.com
salesnl@romo.com
­
­
­
­
­
­

Publicatiedatum: