Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Transformeerde van productverkoper naar aanbieder totaaloplossing

Ondernemers van tweewielerzaken leren van Van Zoggel Wonen

Tweewieler.nl stelt Van Zoggel Wonen als voorbeeld hoe je als eigenaar van een tweewielerzaak kunt leren van andere branches. 'Aan de onderkant van de markt moeten ze opboksen tegen discounters die ‘hun producten’ verkopen. Aan de bovenkant van de markt concurreren met het advies van interieurdesigners. Hoe tackle je die concurrentie? Van Zoggel Wonen transformeerde van een productverkoper naar een aanbieder van een totaaloplossing', meldt het tweewielernieuwsplatform.


Esther & John Brugmans met hun collega's. FOTO VAN ZOGGEL

"We zagen dat de branche vooral naar de inkoop keek, terwijl je van de klantvraag moet uitgaan. Daarop moet je je assortiment baseren. Zowel klanten die binnenstappen voor advies als voor het willen kopen van een product in een fijne winkel. Daarvoor moet je als retailer collecties brengen die trends overstijgen. Als club gaan we van productspecialist naar een totaalconcept van woonprofessionals", meldt een woordvoerder van Home Made By, de organisatie achter  Van Zoggel Wonen.

Lees hier het hele artikel (wel ff een account aanmaken).

Publicatiedatum: