Dit zijn de onderwerpen van Interieur Talks

Een nieuwe maand en dus ook weer nieuwe onderwerpen voor de Interieur Talk, die iedere maandag live te beluisteren om 12.00 uur. En later te beluisteren in De Interieur Club Podcast op de bekende podcastkanalen. Deze maand staat in het teken van doelen stellen.

"Nog vier maanden en dan zit 2022 er weer op. In september is het tijd om doelen te stellen. Waar wil jij aan het einde van het jaar staan met je interieurbedrijf? En hoe ga je die doelen behalen?"

September is de ideale maand om in kaart te brengen waar je met je bedrijf naartoe wilt werken. Als het goed is ben je weer helemaal fris en vol energie om de laatste 4 maanden van het jaar te knallen. Hoe maak je jouw dromen concreet en zet je deze om in haalbare doelen? En hoe maak je de stappen om tot een concrete jaarplanning te komen? In meerdere Interieur Talks en inspiratieblogs komt dit ter spraken.


Guillaume van der Maas, Laura Hindriks en Tessa Pellemans.

Vandaag om 12.00 uur (Maandag 5 september)
GLUE Amsterdam, waar moet je heen?
Waar moet je zeker heen tijden GLUE Amsterdam (natuurlijk onze netwerkborrel)? Van 15 tot en met 17 september 2022 vind voor de 3de maal GLUE plaats. Gedurende deze drie dagen kun je een route volgen door de stad langs deelnemende studio’s, showrooms, interieurarchitecten, meubelmakers, merken en musea.

"In deze podcast hebben wij een aantal deelnemers van GLUE te gast die vertellen wat zij tijdens GLUE gaan doen. Te gast zijn productdesigner Zoran Strijbosch, Borre Akkersdijk van Textiel Innovatie Studio ByBorre en Aad Bos van Mokko Amsterdam."

Maandag 12 september 
De 5 voordelen van een (fotorealistische) impressie van je interieurontwerp
Wat is een fotorealistische impressie en waarom zou je dit kunnen (laten) maken voor jouw projecten. Voor het maken van realistische visualisaties zijn er veel verschillende zaken van belang. Guillaume van der Maas van 3D Ontwerp Visualisatie en interieurontwerper Amber Brobbel zijn te gast.

Maandag 19 september 
Hoe verdien je geld met je interieurbedrijf?
Kan jij al een goed salaris uit jouw interieurbedrijf halen? En wat is een reëel uurtarief als je werkt in de interieurbranche? Hoe stel je realistische financiële doelen? Laura Hindriks is te gast en gaat luisteraars inspireren. Laura heeft sinds augustus haar ondernemersprogramma in De Interieur Club Academie ondergebracht en gaat hier ook over vertellen.
 
Maandag 26 september 
Waarom heb je een goede plattegrond nodig? En waar bestaat een goede plattegrond uit? 
Interieurontwerper Tessa Pellemans is te gast en heeft 20 jaar ervaring in de interieurbranche. Wat vraag je in een intakegesprek zodat je een goede plattegrond kan maken? Wat zet je in een plattegrond en wat niet? En waarom is een goede plattegrond zo belangrijk? Tessa geeft bij De Interieur Club Academie de cursus interieurtekenen op de Ipad en heeft nieuws.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven