Scratch no More breidt assortiment uit met krasvrije beschermdoppen

Scratch no More, producent van vloerbeschermingsproducten, lanceert twee beschermdoppen. Deze zijn speciaal voor de Zuiver OMG en Fourteen Up stoelen de FortyFixx ontwikkeld. Voor stoelen met gaatjes in de sledes of poten met een diameter van 6mm is er vanaf nu de Rivet Click. Ook deze beschermdoppen zijn voorzien van drooglooptapijt en hierdoor gegarandeerd krasvrij. Vanaf heden zijn deze nieuwe beschermdoppen te bestellen op scratchnomore.nl of bij Scratch no More dealers.

FortyFixx
Hoewel de Zuiver OMG en Fourteen Up stoelen holle poten hebben, was de hoek van de poot voorheen te groot om de Footfixx Hollow voor holle poten te gebruiken. Het basisdeel van de FortyFixx sluit aan op de poten van de Zuiver OMG en Fourteen Up stoelen. 

Rivet Click
De Rivet Click wordt met een popnagel in het gaatje van de stoelpoot of slede bevestigd. De Rivet Click past uitsluitend in een gaatje met een diameter van 6mm. Ook voor de Rivet Click geldt dat er een beschermvoetje met een diameter van 25mm op het basisdeel geklikt wordt. Ook dit beschermvoetje is vervangbaar.

Krasvrije beschermdoppen
Scratch no More produceert sinds 2011 krasvrije beschermdoppen. ''De beschermdoppen zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor komt het vuil tussen de tapijthaartjes terecht en wordt het niet in de vloer gedrukt.''

Meer informatie:
Scratch no More
Remmerden 121
3911 TZ Rhenen
(031) 774 54 24
sales@scratchnomore.nl 
www.scratchnomore.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven