'Altijd al bezoek willen brengen, maar waar moet je beginnen?'

Buro Zorro neemt je in een workshop mee naar Dutch Design Week

Op zondag 23 oktober kun je met Buro Zorro mee naar de Dutch Design Week. In een klein gezelschap ontdek je hoe trends werken, word je door onze trendexperts begeleid langs de exposities om zelf trends te spotten en ontwikkel je vanuit je eigen inzichten concrete ideeën waarmee je jouw businessidee, marketingstrategie, nieuwe product of bestaande diensten futureproof kunt maken in een workshop. Van inspiratie naar inzicht naar actie.

"Heb je altijd al eens de Dutch Design Week willen bezoeken maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil jij ontdekken hoe trendwatchen werkt door het zelf te doen? En wil je alle inspiratie die je vindt op DDW meteen kunnen toepassen op je organisatie? Dan is deze workshop voor jou", laat Buro Zorro weten.Aan de slag met trends
Het thema van deze DDW editie is ‘Get Set’, het gehele programma staat dit jaar in teken van het ontwikkelen van de juiste mindset om ons voor te bereiden op wat komen gaat, in actie te komen en zo flexibel in te spelen op kansen van nu voor de wereld van morgen. Het dagprogramma van Buro Zorro zorgt ervoor dat jij deze mindset ontwikkelt en kunt toepassen in je bedrijf door middel van trends. Door trends in kaart te brengen krijg je zicht op ontwikkelingen die de komende jaren een rol gaan spelen. Dit biedt een sterke basis voor bijvoorbeeld product- en conceptontwikkeling en voor strategische vraagstukken. Door trends te herkennen en te implementeren zorg je ervoor dat jouw organisatie sterk in de markt blijft staan en flexibel meebeweegt met behoeften van de consument, markt en maatschappij en dat je voorbereid bent op de uitdagingen van morgen.

Het programma
Het volledig verzorgde dagprogramma is van 10:00 tot 17:00. Koffie, lunch, en een drankje na afloop worden voorzien. We beginnen de dag met een spoedcursus trendtheorie. Dan weet je meteen waar je op moet letten om relevante signalen te spotten. Vervolgens word je door onze trendexperts begeleid over de Dutch Design Week en verzamel je zelf trendsignalen. "Tijdens de workshop gaan we met jouw vondsten en onze tools en methodiek aan de slag om hierin trends te ontdekken. Tot slot ontdek je hoe je deze inzichten kunt toepassen op een vraagstuk of uitdaging naar keuze. We sluiten de dag gezellig af met een drankje."

Wat neem je mee naar huis?

  • Een nieuwe skill: kijken en denken als een trendwatcher
  • Nieuwe inspiratie en inzicht in de tijdgeest
  • Futureproof ideeën en inspiratie voor jouw organisatie en vraagstuk
  • Nieuwe connecties met andere ondernemers en creatievelingen

Meld je nu aan via deze linken ga mee met trendexperts Femke Verspaget en Lynn de Munnik. Deelname is inclusief ticket voor DDW en catering 149,- voor een bedrijfsdeelnemer en 95,- voor zzp-ers en studenten.

Meer informatie:
Buro Zorro
www.burozorro.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven