Vier maanden geleden nog bekroond met FD Gazelle Award 2021

Rechtbank verleent 'exclusieve interieurbouwer' voorlopige surseance van betaling

De opgelegde sancties aan Rusland worden steeds meer voelbaar in Nederland. Zo heb je een florerend bedrijf dat vervolgens in amper vijf maanden tijd volledig wordt 'afgebroken' door de oorlog in Oekraïne, die inmiddels al bijna vijf maanden aan de gang is.

Het is nog geen vier maanden geleden dat Van Kralingen Exclusive Interiors B.V. bekroond werd met een FD Gazelle Award 2021, omdat het tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoorde. Het bedrijf zag tussen 2018 en 2020 de omzet met minimaal 20% groeien en sloot het jaar af met een mooie winst.

Maar het kan verkeren. Vandaag, maandag 18 juli heeft de rechtbank 's-Gravenhage aan Exclusive Yacht Interiors te Lisserbroek (Zuid-Holland) voorlopige surseance verleend. Als bewindvoerder is aangesteld mr. C.A. de Weerdt. Gekeken wordt hoe het bedrijf financieel de zaken weer op orde krijgt.

Van Kralingen Exclusive is opgericht in 2006 en heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd met haar gespecialiseerde houtbewerking, gespecialiseerd in exclusieve interieurs en refit projecten. "Dankzij de hoogwaardige expertise en kwaliteit die Van Kralingen Exclusive te bieden heeft, zijn wij inmiddels een van de meest toonaangevende interieur- en exterieurbouwers in de luxe jachtbouw", meldt het bedrijf op haar website.

"In de loop der jaren heeft Van Kralingen Exclusive gewerkt aan enkele van de meest exclusieve jachtinterieurprojecten, waarbij altijd de hoogste kwaliteit is geleverd en alle contractuele budgetten zijn gerespecteerd. Van volledig op maat gemaakte interieurs tot gestandaardiseerde bemanningshutten en luxe designonderdelen; elk project wordt met precisie en toewijding behandeld."

"Wij werken samen met de grootste scheepswerven ter wereld, en maken gebruik van de meest geavanceerde methoden, materialen en machines. Of u nu een nieuw luxe jachtinterieur wilt laten inrichten of uw bestaande jacht wilt renoveren, Van Kralingen Exclusive is de ultieme oplossing voor al uw productie- en installatiebehoeften. Wij bieden full-service jachtinterieur productie en een groot team van professionals dat klaar staat om aan al uw wensen te voldoen", is hier te lezen.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven