B-Living, Flinders, VidaXL en Intergamma op eerste Optimizers E-day

'Inzoomen op trends en ontwikkelingen in e-commerce was groot succes'

Vorige week was het feest in Nijkerk. Zo werd op 9 juni de allereerste Optimizers E-day gehouden. Tijdens het event nam de organisatie bezoekers mee in de e-commerce trends en ontwikkelingen voor B2B en B2C. Tevens lieten sprekers zien wat een ondernemer vandaag kan doen om een webshop toekomstbestendig te maken. Verschillende sprekers kwamen aanbod, waaronder Oscar Diele (CEO Flinders) en Joris Coppes (directeur B-Living). 

"Afgelopen donderdag hebben we een hoop gasten mogen verwelkomen bij de eerste Optimizers E-day, het was een groot succes! Aan de hand van interessante cases hebben we ingezoomd op trends en ontwikkelingen in e-commerce", laat de Optimizers Group weten, dat gespecialiseerde software en apps levert voor het creëren, verwerken en bezorgen van orders.


Van linksboven naar rechtsonder: Joris Coppes, Stefan van Opstal, Oscar Diele, Patrick Kool, Bram Meulen, Daan van Vliet en Serge Barnhoorn.

Interieurbranche aanwezig
Ondanks dat de Optimizers E-day niet specifiek gericht is op interieur, was de interieurbranche goed vertegenwoordigd. Dit is niet geheel toevallig. Veel bedrijven binnen deze sector maken gebruik van de diensten en softwareproducenten van Optimizers. Vandaar dat het niet uit de lucht komt vallen dat er sprekers aanwezig waren van onder andere Intergamma, VidaXL, Flinders en B-Living. Ook de presentatie van Stefan van Opstal, managing director bij Tweakwise, stond in het teken van interieur. Zo werd de website van fonQ als voorbeeld, aangezien het bedrijf daar een nauwe samenwerking mee heeft.

Tevens spraken Serge Barnhoorn (AGU) en Jos Pieters (Jac Hensen) tijdens het evenement. Als kers op de taart gaf Roeselien Wekker een workshop genaamd: 'the future is now, innovate your story today'. Muhammed Aydogan van FRMWRK was de presentator van de dag. 

Tijdens het evenement waren veel positieve geluiden te horen, zowel van de organisatoren als bezoekers. De kans is dus aanzienlijk dat de Optimizers E-day een vervolg zal krijgen, al is dit nog niet officieel bevestigd.

Meer informatie:
Optimizers
Ampèrestraat 3D
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33 2541188
info@optimizers.nl
www.optimizers.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven