Interieur Talk in teken van social media

Het was gisteren weer de eerste maandag van de maand, dus dat betekend dat de line-up van Interieur Talk bekend is. In de maand juni gaan wordt veel aandacht besteedt aan social media. Want hoe kun je als interieurprofessional social media goed gebruiken? "We zien veel interieurprofessionals struggelen met zichtbaarheid en niet weten hoe zij de diverse social media kanalen efficiënt moeten gebruiken", aldus oprichter Mark Timo.

Interieur Talk is iedere maandag live te beluisteren om 12.00 uur. En later te beluisteren in De Interieur Club Podcast op de bekende podcastkanalen.


V.l.n.r. Jan Agelink, Anoek Schippers, Priscilla Nieuwlaats en Vera Lauret.


Maandag 6 juni (gisteren)
Interieurtrends herfst / winter 2023/2024
Wat zijn de huidige én toekomstige belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende consumententrends. Trendforecaster Jan Agelink is te gast en gaat de luisteraars inspireren met zijn visie op de trends voor de interieurbranche. De podcast is eerder opgenomen en komt op maandag 6 juni om 12.00 uur online. Luister de podcast terug via deze link.

Maandag 13 juni
Pinterest voor de Interieurprofessional
Pinterest is één van de snelst groeiende social media kanalen van het afgelopen jaar. En het interessante is ook dat interieur één van de meest gezochte termen is. Hoe kom jij in contact met deze potentiële interieurklanten? In Nederland gebruiken 3,5 miljoen mensen Pinterest. Dat betekent dat zij daadwerkelijk iets op Pinterest opzoeken. Vera Lauret is te gast. Vera is onze Pinterest Expert en gaat jou alles vertellen over Pinterest. Want voor de interieurprofessional liggen veel kansen op Pinterest.

Maandag 20 juni
LinkedIn voor de Interieurprofessional 
Hoe fijn is het als je LinkedIn profiel staat als een huis. En dat je weet wat je kunt doen om zichtbaarder te worden. LinkedIn kan een mooie samenwerkingen opleveren, nieuwe connecties en vooral ook nieuwe klanten op.
 
Je kunt je LinkedIn profiel eigenlijk zien als jouw online visitekaartje. Waarschijnlijk heb je al papieren visitekaartjes maar wist je dat je online visitekaartje minstens net zo belangrijk is? LinkedIn Expert Anoek Schippers is te gast. Ze gaat ons helemaal bijpraten over LinkedIn en hoe jij dit kanaal beter kan gebruiken.

Maandag 27 juni
Drie interieurprofessionals vertellen hun verhaal
Interieur Talk: in the Spotlight. Drie interieurprofessionals vertellen hun ervaringen en persoonlijke verhaal. Hoe ondernemen zij? Waar lopen zij tegenaan? Hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn? En hoe gebruiken zij eigenlijk hun social media? Iedere keer weer een inspirerend en leerzaam uurtje. In deze interieur talk hoor je herkenbare verhalen van je interieurcollega's. Te gast zijn Priscilla Nieuwlaats (foto) van Interieur by Pris en Sharon van der Ven van Villa Sparkles.

Bekijk hier de uitgebreide Interieur Talk agenda.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven