Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Mintspiration biedt tool om mee te starten bij inrichten interieur

Het inrichten van een huis is voor veel consumenten een hele happening. Past het tv-meubel goed als ik een hoekbank in de woonkamer zet of zal ik toch gaan voor een driezitsbank? Zal ik mijn eetkamertafel met zes stoelen in de lengte of in de breedte plaatsen?

Inge Schuller, interieurstylist van Studio Soho en Emmy Maessen, product & verpakkingsontwerper, hebben een concept ontwikkeld, dat antwoord geeft op onder andere deze vragen en derhalve het inrichten van een interieur makkelijker maakt. Door middel van papieren 3D meubels op schaal (1 : 25 cm) en bijgeleverde plattegrond is het mogelijk oneindig te schuiven om zo tot de meest ideale inrichting te komen. Maakt het niet alleen makkelijker, maar voegt ook nog eens extra fun toe aan het hele proces.

Uitbreiden
De 3D meubels worden geleverd als platte vellen op A4 formaat. De afzonderlijke meubels kunnen uit het vel worden gedrukt en vervolgens eenvoudig omgetoverd worden tot een 3D meubel. Op dit moment heeft Mintspiration een woonkamerset en een eetkamerset. Emmy: ‘We zijn druk bezig het assortiment uit te breiden met een slaapkamerset en een keuken. Daarnaast willen we de afzonderlijke sets uitbouwen met diverse standaardmaten van meubels’.

Mintspiration staat voor ‘Mini Interior Inspiration’ en richt zich op zowel de consument als B2B. Voor interieurstylisten zijn de meubelsets een handige tool om tijdens een interieuradvies op een vlotte wijze diverse opstellingen van een interieur te laten zien. Inge: ‘Het visueel maken van een interieur wordt door de consument als zeer prettig ervaren. Na afloop geef ik de set aan de klanten cadeau inclusief een bijpassende opbergmap’.

Voor interieur- en meubelwinkels zijn de meubelsets van Mintspiration interessant voor interieuradviezen, maar ook als giveaway of als verkoopproduct bij de kassa. ''We kunnen het product op maat maken voor de klant met eigen logo en kleurstelling,'' besluit Emmy.

Meer informatie:
Mintspiration
info@studiosoho.nl 
www.mintspiration.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven