Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Woonindustrie, BNS Crisp en NIA Academie bundelen de krachten

Nieuwe interieurprofessionaldag op de planning

"Het lockdownloze leven went snel en ondanks het feit dat online afspreken helemaal zo gek nog niet is, kijken wij uit naar live inspiratie", aldus de organisatie van De Woonindustrie. Deze aanleiding zorgde ervoor dat BNS Crisp, NIA Academie en De Woonindustrie hun kwaliteiten bundelden. Zo zal op maandag 27 juni a.s. een nieuwe interieurprofessionaldag gehouden worden, met als thema Re/Living.



Wat kun je verwachten? De laatste trends uit Milaan, kleur en inspiratie verpakt in de vorm van lezingen, talks, workshops en een Re/Livingroute met de laatste noviteiten in De Woonindustrie. Geen subsessies meer via een tv-scherm, maar inspiratie waar je live bij kan zijn, blij van wordt en nog lang van na kunt genieten. Tussendoor kun je bijpraten met collega’s uit het vak.

De interieurprofessionaldag, met als thema Re/Living, zal op maandag 27 juni gehouden worden in De Woonindustrie (in Nieuwegein).

Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
www.dewoonindustrie.nl

Publicatiedatum: