Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sprekers als Oscar Diele (Flinders Design) en Joris Coppes (B-Living)

Optimizers Group organiseert E-Day op 9 juni

Om de concurrentie altijd een stapje voor te blijven, is het essentieel om in te spelen op de meest relevante trends en ontwikkelingen. Daarom organiseert de Optimizers Group het event E-Day: The Future Is Now. Tijdens dit evenement neemt de organisatie bezoekers mee in de e-commerce trends en ontwikkelingen voor B2B en B2C en laten sprekers zien wat je vandaag kunt doen om jouw webshop toekomstbestendig te maken.

Wat kunnen we leren van elkaar en welke inzichten hebben vooraanstaande B2C e-commerce bedrijven en merken voor jou? Op deze vragen wordt antwoord gegeven tijdens E-Day: The Future Is Now op donderdag 9 juni 2022.Het gemak van e-commerce
De Optimizers Group biedt bedrijven software en apps voor de gehele order-to-delivery keten. Zo behoren App4Sales en Portal4Sales tot het productportfolio van de Optimizers Group, met deze verkoop tools kunnen vertegenwoordigers en klanten op ieder gewenst moment een order aanmaken. De coronapandemie heeft verschillende trends in de e-commerce wereld versneld en versterkt: snel en flexibel anticiperen op veranderende omstandigheden is een must om positieve resultaten te blijven behalen.

Inhaalslag B2B
Mensen raken gehecht aan het gemak dat e-commerce brengt en technologie is steeds beter in staat om klanten te kunnen bedienen in het vinden van de juiste producten of informatie.
Hierbij ziet Optimizers dat B2B e-commerce een inhaalslag aan het maken is. "Dat B2B e-commerce in het algemeen een achterstand heeft goed te maken op B2C e-commerce is een feit, maar we zien ook dat de verschillen steeds kleiner worden. Zo blijkt ruim 90% van de zakelijke bestellers het afgelopen jaar online een aankoop te hebben gedaan. Het aantal zakelijke online bestellingen is daarmee het afgelopen jaar gestegen met 50%", vertelt Kees van Dorp, salesmanager bij Optimizers.

Samensmelten B2B en B2C
Kees van Dorp legt uit waarom het evenement in het teken staat van B2B én B2C. "Je ziet dat er verschuivingen plaatsvinden. Op e-commercevlak smelten B2B en B2C samen. De wensen van B2B klanten zijn nagenoeg hetzelfde als die van de B2C eindgebruiker. Dit beweegt naar elkaar toe." Juist daarom vinden ze het bij Optimizers belangrijk om beide e-commerce kanten te belichten.

Thema’s
Op het Optimizers E-Day event: The Future Is Now wordt stilgestaan bij wat er vandaag kan worden gedaan om toekomstbestendig te zijn. Deze middag is opgezet om te inspireren en handvaten & tips mee te geven om de beste e-commerce ervaring neer te zetten. Ook zullen er inspirerende workshops worden gegeven en is er de ruimte om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.Sprekers
Gedurende het evenement doen diverse sprekers hun verhaal. Zo zullen Oscar Diele (Flinders), Joris Coppes (B-Living), Serge Barnhoorn (AGU), Jos Pieters (Jac Hensen), Muhammed Aydogan (FRMWRK), Patrick Kool, Bram Meulen, Daan van Vliet en Mark Veldkamp (Shopping Tomorrow Expertgroep), Stefan van Opstal en Mark Veldkamp (Tweakwise) aanwezig zijn. Tevens zal Roeselien Wekker een workshop geven, genaamd: 'the future is now, innovate your story today'.

De E-Day wordt gehouden op 9 juni 2022, van 12.30 tot 18.00 uur. De locatie van het event is: Kade 10 aan de Westkadijk 10 in Nijkerk. Gratis aanmelden kan via deze link.Meer informatie:
Optimizers
Ampèrestraat 3D
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33 2541188
info@optimizers.nl
www.optimizers.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven