Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Lieve planeet aarde, als Kave Home hebben we je iets te vertellen...'

Vandaag, 22 april is het de Dag van de Aarde (ook wel Earth Day). Dit jaarlijks evenement staat in het teken van milieubescherming. De eerste Dag van de Aarde vond plaats in 1970 en was een gevolg van groeiend ecologisch bewustzijn door de bestseller Silent Spring van Rachel Carson uit 1962. Interieurbedrijf Kave Home schrijft ter ere van deze dag een brief aan de planeet.



"Vandaag is jouw dag en dat willen we vieren door je te bedanken. Dank je voor de lucht, de zee en het land. Dank je dat je ons een plek geeft om te wonen en ons te vestigen, dat je voor ons zorgt en ons respecteert. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Zonder jou zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Je bent ons thuis en je verdient alles terug wat je ons gegeven hebt. En hoewel we weten dat we niet perfect zijn en dat we nog veel moeten leren, zijn we vastbesloten om het goed te doen.

Daarom stellen wij bij Kave Home onze verantwoordelijkheid tegenover jou boven alles. Jij bent wat ons inspireert om stukken te ontwerpen en te maken met behulp van gerecyclede en duurzame materialen en ambachtelijke technieken, met een focus op sociale betrokkenheid."

Onze inzet voor het milieu
"Sinds we aan dit avontuur zijn begonnen, hebben we bij Kave Home ons belangrijkste en meest trotse project ontwikkeld: Kave Cares. Daarin voeren wij dagelijks acties om onze inzet voor het milieu en de samenleving te vergroten. Wij geloven dat onze relatie met de planeet evenzeer over het milieu moet gaan als over wat ons als bedrijf omringt. We zijn nog een stap verder gegaan door ons te richten op vier voor ons belangrijke gebieden: ons productontwerp, ons productieproces, onze talenten en onze gemeenschap.

Onze producten zijn ontworpen met duurzame materialen. Het Kave Cares label onderscheidt de producten die gemaakt zijn van gerecyclede, natuurlijke en gecertificeerde materialen. Zoals je ziet hechten wij evenveel belang aan een esthetisch design als aan de materialen waarvan het is gemaakt.

Wij willen ons inzetten voor de hele productieketen en daarom werken wij met leveranciers die onze waarden delen. Onze ontwerpers volgen de laatste trends en integreren deze met het gebruik van duurzame materialen om ze uniek te maken.

Bij Kave Home bevorderen we een nauwe relatie met onze gemeenschap, door te werken aan projecten die ons helpen onze milieudoelstellingen te halen. Om je een idee te geven: een van onze belangrijkste projecten waren onze kantoren."

Meer informatie:
Kave Home
www.kavehome.com

Publicatiedatum: