Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Talkshow Design Digger Live

Wat waren de hoogtepunten van designjaar 2021? En wat kunnen we verwachten in 2022? Op 25 januari wordt er teruggekeken en vooral ook vooruit in de talkshow Design Digger Live. Aanleiding is het verschijnen van Dd, Dutch designers Yearbook 2021.

Design Digger Live wordt gemodereerd door journalist Jeroen Junte. Freek Kroesbergen, hoofdredacteur van Dd Yearbook, is tafelgast. Design Digger is een gratis Livecast. Reserveren is mogelijk via de website van Pakhuis de Zwijger.



Onder de noemer ‘Horizons’ blikt het Dd Yearbook niet alleen terug maar wordt ook gefocust op de spreekwoordelijke stip op de horizon. Hoe zien we de wereld van morgen en hoe kunnen ontwerpers bijdragen aan antwoorden op de uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden?

Te gast zijn solar designer en uitvinder Marjan van Aubel, ontwerper en meubelmaker Mina Abouzahra, productontwerper Nienke Hoogvliet, designtalent Cas Thorsen en Wouter van Dijk, Design Director van digitaal ontwerpbureau CLEVER°FRANKE.

Op 25 januari 2022, om 18:30 uur kan Digger Live online gratis gevolgd worden. Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie:
Design Digger 
WG Plein 600
1054 SK Amsterdam
020 624 47 48
info@bno.nl

Publicatiedatum: