Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inkoopplatform maakt groene fulfilment toegankelijk voor elk merk

Orderchamp opent distributiecentrum in Venlo om de Europese markt te bedienen

Online inkoopplatform Orderchamp opent vandaag, dinsdag 18 januari, een eigen distributiecentrum in Venlo om de Europese markt te bedienen. Merken die verkopen op Orderchamp kunnen nu gebruik maken van een fulfilment dienst die het volledige volume van de aangeboden merken combineert, om hun fulfilment groener, goedkoper en makkelijker te maken. Vorig kwartaal werd de service uitvoerig getest en vanaf vandaag is hij voor alle Orderchamp merken beschikbaar.

Met deze nieuwe oplossing zorgt Orderchamp dat de aangesloten merken groenere keuzes kunnen maken voor hun fulfilment. Max Verduyn (COO): “Naast het gebruik van plastic-vrije verpakkingen en het compenseren van onvermijdelijke CO2 uitstoot, focussen we ook op het combineren van bestellingen wanneer we vanuit ons distributiecentrum vervoeren naar de rest van Europa. Op deze manier zorgen we dat ook kleine- tot middelgrote merken duurzame keuzes kunnen maken.”


Max Verduyn, COO & mede-oprichter van Orderchamp

Door het bundelen van volume van merken, zorgt het bedrijf bovendien dat de prijzen laag gehouden worden. Jim Woerdman (IZY Bottles): “Orderchamp heeft de onderhandelingskracht die wij als een klein merk simpelweg niet hebben. Ook zijn fulfilment prijzen meestal vaag en bevatten veel verborgen kosten. Orderchamp heeft ervoor gezorgd dat deze prijzen transparant en overzichtelijk zijn.

Orderchamp maakt het fulfilment proces overzichtelijk door alle bestellingen van A tot Z te beheren vanuit het distributiecentrum van 5000m2, dat uitgebreid kan worden tot 20.000m2. Merken verzenden hun voorraad en het bedrijf doet de rest. Integraties met e-commerce software als WooCommerce en Shopify maken het tevens mogelijk om alle voorraad gemakkelijk te beheren en elk ander extern kanaal te koppelen.

Meer informatie:
Orderchamp
www.orderchamp.nl

Publicatiedatum: