Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coolblue opent twintigste fysieke winkel

Coolblue heeft afgelopen vrijdag zijn eerste winkel in Nijmegen geopend. Op een oppervlakte van 1.100 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten zelf uitproberen. De eerste Coolblue-winkel in Nijmegen bevindt zich op de Burchtstraat. De winkel in Nijmegen is de zesde winkel die Coolblue dit jaar opent in Nederland, België en Duitsland en de 20ste Coolblue-winkel in totaal.



Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: "Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag is dit ook mogelijk in onze mooie, nieuwe winkel in Nijmegen."

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de beste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets én het ophalen van online bestellingen.

Meer informatie:
Coolblue
www.coolblue.nl 

Publicatiedatum: