Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geslaagde beurs voor Transformad Tmatt

De editie van Architect@Work in Bordeaux was een geslaagde beurs voor het bedrijf Transformad Tmatt, gespecialiseerd in plaatmateriaal. De beurs vond plaats op 2 en 3 december jl. Het Tmatt product van het bedrijf uit Barcelona trok de belangstelling van meer dan 200 architecten.Dit jaar is er een nieuwe dikte toegevoegd aan de Tmatt collectie, het supermatte, anti-vingerafdruk en zelfherstellende oppervlak. Naast de gebruikelijke 18 mm dikte is het Transformad HiTech oppervlak nu ook verkrijgbaar in 10 mm.

De brede acceptatie van de collectie heeft geleid tot meerdere aanvragen voor toepassingen op verschillende gebieden met betrekking tot decoratie en interieurontwerp.

Trendsetters zoals ontwerpers, fabrikanten van keukens, kasten en badkamers en interieurontwerpers waarderen de ontwerpmogelijkheden die het Tmatt-oppervlak hen biedt.

Leeuwerik Plaatmateriaal is de Nederlandse verdeler van Tmatt.

Meer informatie:
Transformad
www.transformad.com 

Publicatiedatum: