Nieuwe huurders in De Woonindustrie

Frequente bezoekers hebben wellicht al bedrijvigheid waargenomen op de tweede ring van De Woonindustrie (DWI). Een gerenommeerde verlichtingsleverancier en een internationaal meubelmerk werken momenteel aan een nieuwe showroom. 

Stars of Light
Stars of Light opent officieel haar deuren tijdens de DWI Vakdagen in februari. Het Stars of Light assortiment is exclusief voor de verlichting speciaal- en woonbranche ontwikkeld door Eglo Verlichting. De armaturen zijn stijlvol vormgegeven en hebben een internationale allure die naadloos aansluit bij de Nederlandse smaak.

Het is een collectie bestaande uit meer dan vierhonderd armaturen. Stuk voor stuk producten die zich onderscheiden door premium kwaliteit, formaat en materiaal keuze. Stars of Light biedt een totaal concept waarmee product, presentatie, prijs en plaats in optimale balans komen.dBodhi
Tevens is DWI een internationaal meubelmerk rijker. Het in 2007 opgerichte dBodhi zoekt, bij het maken van meubels, continu naar de best mogelijke harmonie tussen cultuur en natuur, waarbij we de kunst van het vakmanschap gebruiken als een middel om beide te eren. Zij maakt gebruik van gerecyclede en organische materialen en volgt eeuwenoude technieken en Javaanse tradities om zo duurzame, en kwalitatief hoogwaardige meubelen te maken. Meubels met een verhaal. De kracht van dBodhi is dat ze zelf haar eigen collecties ontwikkelen en produceren. De korte communicatielijnen met haar partners zorgt voor een goede samenwerking waarbij snelle levertijden geen probleem zijn.Meer informatie:
De Woonindustrie (DWI)
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
030 303 2700
info@dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven