De Projectinrichter is klaar voor nieuw hoofdstuk

Komende week is het zover, De Projectinrichter in Purmerend gaat verhuizen. ''Na 18 jaar Purmerend zijn we klaar voor een nieuw hoofdstuk in Oostzaan, aan de ring A10, vlakbij Amsterdam.''Het nieuwe WorkLife Center wordt ons inspiratiecentrum (onze hub) voor de regio Amsterdam; met focus op de mens, inrichting en technologie. Een plek om te inspireren, maar met het doel te ontmoeten, werken en verbinden.

Vanaf 17 december kan je ze vinden op de nieuwe locatie:
WorkLife Center De Projectinrichter Amsterdam
Skoon 56
1511 HV Oostzaan

Luuk Gielen, Partner voor de vestiging Amsterdam is blij met de nieuwe locatie: “We zitten nu vlakbij Amsterdam en zijn centraler gelegen dan in Purmerend. Daarnaast biedt deze nieuwe locatie ons ook meteen een kans om de inrichting volledig aan te passen naar de wensen van de medewerkers en biedt het daarnaast een inspiratieplek voor onze klanten.”

''We nodigen iedereen graag uit om ons WorkLife Center te bezoeken om je te laten inspireren en de nieuwste oplossingen op het gebied van inrichting te laten zien. We verzoeken je, mede in verband met Corona, om hiervoor wel een afspraak te maken, zodat onze experts aanwezig zijn om je te rond te leiden.''

Over De Projectinrichter
Het landelijk werkende bedrijf De Projectinrichter is één van de grootste dealers van kantoor- en projectmeubilair aangevuld met een breed assortiment projectstoffering, dat mede via professionele adviseurs als architecten, projectmanagementbureaus en interieuradviesbureaus wordt verkocht aan eindgebruikers.

Als specialist in inrichten, adviseren zij in het gezamenlijk creëren van een toekomstgerichte, duurzame en efficiënte werkomgeving.
Naast de vestigingen in Oostzaan, Bergeijk, Groningen en Rotterdam, beschikt De Projectinrichter B.V. over een eigen logistiek. De snelgroeiende aandacht voor circulair inrichten wordt gefaciliteerd door een op maat gemaakt pakket aan diensten, producten en financieringsmogelijkheden. De Projectinrichter is ISO 9001 en
ISO 14001 gecertificeerd.

Meer informatie:
De Projectinrichter
info@deprojectinrichter.com 
www.deprojectinrichter.com 
088-650 1234 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven