Wonen360 geeft toegangskaarten weg voor Maison&Objet 20-24 januari 2022

De organisatie van Maison&Objet is enthousiast dat in januari de volgende editie gaat plaatsvinden. "Als interieur- of designprofessional kan je nu al gratis je toegangsbadge bestellen. Ben je er ook (weer) bij om te netwerken en de nieuwste trends te spotten? Noteer 20 – 24 januari dan alvast in je agenda", roept woordvoerster Martha Elsdijk van Promosalons Nederland, de partner van de Maison&Objet, alle interieurprofessionals op. 


Het team van Artifort tijdens de najaarseditie van de Franse beurs.

Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt Wonen360 haar abonnees van de nieuwsbrief en lezers van www.wonen360.nl  ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). Gebruik de volgende gratis invitatiecode bij het bestellen van uw tickets: WONENJ22.

De Maison&Objet zorgt voor een veilig beursbezoek
De gezondheid en veiligheid van alle deelnemers zijn de hoogste prioriteit. Daarom neemt de M&O maatregelen om de gezondheidsveiligheid tijdens haar evenementen te versterken en de verspreiding van COVID-19 te beperken. Lees hier meer info over de  gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op de beurs.

Nieuw dit jaar Maison&Objet In The City van 19 tot 24 januari 2022
"Maison&Objet is de one-stop-shop om in contact te komen met de makers, bedenkers en beslissers van onze moderne woonstijlen. Maison&Objet + jij = een bruisende mix van unieke stijlen, dus sluit vandaag nog aan bij de community! Nieuw dit jaar: Maison&Objet in the City, een stadswandeling die de grootste decorateurs, in combinatie met prestigieuze merken - en unieke knowhow - samenbrengt ter gelegenheid van de Maison&Objet vakbeurs."

Nieuw in januari: Teamlab keert terug
Verrassende nieuwe ervaringen. Het internationale kunstcollectief TeamLab, dat kunst en technologie combineert, keert terug naar Maison&Objet Paris voor de presentatie van "Resonating Microcosms of Life - Solidified Light Color", een nieuwe, 100% interactieve animatie waarin de natuur en de digitale wereld elkaar ontmoeten.

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door
Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ 

Meer informatie:
Maison&Objet
www.maison-objet.com 

Promosalons Nederland
020 4620020
netherlands@promosalons.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven