Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hästens heropent Leiderdorp winkel en lanceert Grand Vividus bed

Sinds 1852 ontwerpt het Zweedse merk Hästens bedden voor de best mogelijke slaap. De recent heropende locatie is gevestigd in Leiderdorp en is sinds 2007 de grootste mono brand store in Nederland. Na een renovatie van enkele maanden is de winkel nu weer geopend voor publiek.

Bezoekers wanen zich in een oase van Zweeds design en kunnen hier de volledige collectie bedden, bedlinnen en accessoires bekijken. Iedereen kan hier zeven dagen per week terecht voor advies voor de beste nachtrust. Gasten kunnen zich gratis laten adviseren door Hästens' experts op het gebied van goede slaap en een uitgebreide bedtest ervaren. Hästens Leiderdorp telt 500 m2 aan inspiratie en is gevestigd in Woonboulevard Leiderdorp.


Hästens Leiderdorp.

De Hästens Grand Vividus
Vorig jaar lanceerde Hästens een exclusieve samenwerking met Ferris Rafauli, die de Grand Vividus ontwierp. Dit is naar eigen zeggen de meest luxueuze samenwerking van het merk tot nu toe en met dit model tilt Hästens luxe en comfort naar ongekende hoogten. Met de Grand Vividus bouwt het Zweedse familiebedrijf verder op 169 jaar expertise en bereikt het een nieuw niveau van comfort, vakmanschap en luxe.

De Grand Vividus is geheel met de hand gemaakt in de Hästens fabriek in Köping, Zweden. Voor het fabriceren van de Grand Vividus onderging het Vividus-team een nieuw trainingsprogramma onder leiding van een Zweedse meester-zadelmaker om alle details met absolute precisie te creëren. Het bed weegt een indrukwekkende 622 kilogram.In de designwereld staat Rafauli bekend om zijn innovatieve projecten en creaties in opdracht van wereldwijde klanten. Voor deze samenwerking liet Rafauli zich inspireren door het rijke erfgoed en de lange geschiedenis van Hästens als bedden- en zadelfabrikant. Het resultaat is een bed dat een tijdloos en klassiek design combineert met Rafauli's unieke stijl. De Grand Vividus ademt luxe, kwaliteit, design en is behalve een functioneel meubelstuk ook een kunstwerk voor in de slaapkamer.

In Hästens Leiderdorp kunnen mensen het comfort van de Grand Vividus zelf ervaren. Dit is tevens de enige locatie waar het bed in alle vier de kleuren te zien is.

Meer informatie:
Hästens Leiderdorp
Elisabethhof 2
2352 EZ Leiderdorp
071 589 4344
www.hastens.com

Publicatiedatum: