Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recor trekt agent aan voor Nederlandse markt

Recor heeft een agent gevonden voor Nederland. Het bedrijf, dat deel uitmaakt van Recor Group, een Belgische meubelfabrikant die al langer actief is in Nederland met Recor Bedding en Sofabed, was op zoek naar een gedreven en ervaren agent met een uitgebreid netwerk in Nederland. Deze is gevonden in de persoon van René Thuijs. Het doel van de samenwerking is om op lange termijn partnerships uit te bouwen voor banken en relaxfauteuils.



"Omdat we ervan overtuigd zijn dat de kwalitatieve handgemaakte banken en fauteuils van Recor ook bij de Nederlandse consument in de smaak zullen vallen, willen we duurzame partnerships uitbouwen met Nederlandse retailers. We zijn verheugd dat de ervaren agent René Thuijs ons merk zal vertegenwoordigen in de Nederlandse markt. Hij zal zich voornamelijk focussen op de West en Zuid-Nederland. Voor Noord-Nederland zijn we nog op zoek naar een agent om het team te versterken", meldt Recor.

René werkt al 32 jaar als zelfstandig agent in Nederland. Hij vertegenwoordigt Vincent Sheppard (indoor & outdoor meubelen), Heatsail (design outdoor verwarming en verlichting) en Jardinico (parasols). De banken en relax fauteuils van Recor zijn een mooie complementaire aanwinst voor zijn portefeuille. 

René Thuijs
Sales Nederland
+31 6 54962121
rene.thuijs@recor-group.com 

"René zal aanwezig zijn op onze stand op Meubelbeurs Brussel (Hal 5, stand 405). Spring dus zeker eens binnen voor een kennismaking.

Niet alleen voor Noord-Nederland is Recor nog op zoek naar een agent, ook voor Sofabed staat er nog een vacature voor een agent open.

Een maand geleden verscheen het artikel "Bij Recor maken de mensen het verschil", een interview met Adrien Corthouts, CEO van Recor Group en kleinzoon van oprichter René Corthouts.
 
Meer informatie:
Recor Group
Melbergstraat 6
3600 Genk
www.recor.be  
www.sofa-bed.be  
www.recorbedding.com