Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Evelyne van Vlerken en Stéphanie Lambrechts van Studio Little Woo:

"Met ontwikkeling van stylingbox willen we ouders ontlasten"

Studio Little Woo lanceert Stylingbox voor Little Heroes. Het interieurbureau van Evelyne van Vlerken en Stéphanie Lambrechts biedt naar eigen zeggen antwoord aan de hectiek van het leven zonder boete te doen aan stijl voor de kinderkamer. Studio Little Woo helpt mensen op weg om een veilige plek te creëren voor je kind. De stylingboxen bevatten elf zorgvuldig uitgekozen decoratieve objecten voor de kinderkamer. In de boxen zitten ook tips, foto's en kleurencodes. Kortom, alles om helemaal zelf aan de slag te gaan.Er is keuze uit vijf verschillende boxen. Enerzijds heb je de Baby Girl, Baby Boy en Baby Unisex box. De inhoud van deze box omvat een vlieger, tetradoek, deken, klein koffertje, lampje, kussen, tapijt, kapstok, poster, alpaca knuffel en roomspray. Daarnaast is er de Kids Girl en Kids Boy box. Studio Little Woo heeft er specifiek voor gekozen om geen leeftijden op de boxen te kleven. De deco-items zijn immers multi inzetbaar en kunnen ongeacht de leeftijd verder ingezet worden in de ruimte.“Tijd speelt tijd ook een grote rol. We razen aan 200 kilometer per uur door het leven. Ik merk dat zelf ook met mijn eigen kinderen. Een eigen zaak hebben en mama zijn is soms lastig. De tijd vliegt voorbij en natuurlijk wil je het beste voor je kind. De kamer van mijn kinderen is de plek is waar ze zich écht thuis voelen en tot rust komen”, vertelt Stéphanie.

Evelyne vult aan dat ze met het ontwikkelen van de stylingbox ouders als het ware willen ontlasten en het gemak geven om in slechts één klik het perfecte Pinterest-waardige plaatje voor hun kinderkamer tastbaar te maken. Hun ervaring als mama en de kennis van interieur zijn dan ook de bouwstenen geweest voor het innovatieve concept.Meer informatie:
Studio Little Woo
+32 497 409 435
[email protected]
www.woostudios.be

Publicatiedatum: