Directeur Veldeman Group nieuwe president EBIA

Tijdens de 22e algemene ledenvergadering van de European Bedding Industry Association (EBIA), die onlangs online werd gehouden, kondigde president Frank Verschuere (algemeen directeur van LS Bedding) zijn pensionering aan na 13 jaar dienst.

Frank, die in 2005 werd benoemd tot president van EBIA en de functie gedurende 13 jaar bekleedde, zegt: "Het was een voorrecht om aanwezig te zijn bij de oprichting van EBIA en 13 jaar als president te hebben gediend. Ik ben trots op de prestaties die we bereikt hebben in al die jaren.”


Geert Geerkens, sales en marketing director bij Veldeman Group.

De EBIA nam de unanieme beslissing om Geert Geerkens, sales en marketing director bij Veldeman Group in België, voor te dragen als nieuwe president. Geert zegt: “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het EBIA-bestuur en al onze leden om ervoor te zorgen dat EBIA de beddenindustrie blijft ondersteunen bij al haar activiteiten. Ik geloof volledig in Europese samenwerking en ben ervan overtuigd dat nauwere samenwerking tot betere resultaten zal leiden. EBIA moet de beddenindustrie in Europa met één stem blijven vertegenwoordigen, en we zullen samenwerken om de industrie voor te bereiden om te gedijen in de groene en digitale transitie." Dat meldt Furniture News.

Meer informatie:
European Bedding Industry Association (EBIA)
Rue Montoyer 24
1000 Brussels
+32 (0)2 529 06 70
info@europeanbedding.eu
www.europeanbedding.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven