Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sleeplife opent negentiende slaapwinkel

Goed nieuws voor de inwoners van Geel en omstreken, want de Belgische slaapspecialist Sleeplife opent er een nieuwe vestiging. Net zoals in de andere 18 Sleeplife-winkels staat persoonlijk slaapadvies er centraal. “We zijn bijzonder trots om Geel als 19de winkel in onze familie te mogen verwelkomen”, vertelt Wim Herman, managing director van Sleeplife.



We dromen allemaal van een zalige nachtrust. Toch verloopt de zoektocht naar de perfecte lattenbodem, boxspring of matras vaak moeizaam. Zo meldt het bedrijf in een persbericht. Sleeplife begeleidt zijn klanten al meer dan 35 jaar naar de ideale slaapoplossing, met succes. En nu dus ook in Geel: “Deze regio was nog een blinde vlek in ons netwerk”, weet Wim Herman. “De opening van onze nieuwe winkel stelt ons in staat om nog meer mensen kennis te laten maken met ons unieke concept: persoonlijk slaapadvies gekoppeld aan een wetenschappelijk onderbouwde meting. Zo maken we het verschil, en dat beamen onze klanten: ze geven zelf aan dat ze voelbaar beter zijn gaan slapen. Die aanpak willen we nu ook in Geel introduceren.”



De werkwijze van Sleeplife is gebaseerd op het feit dat iedereen verschillend is. “En dus verschilt de ideale slaapoplossing van persoon tot persoon”, weet Bert De Kepper, zaakvoerder van Sleeplife Geel. “Wij begeleiden elke klant op een persoonlijke en professionele manier. Met een SLAAP-DNA-meting in onze Ergosleep-belevingsstudio, die elke bezoeker gratis kan laten uitvoeren, ontdekken we welke bedbodem en matras het best bij je past. Voor de fijnafstemming doen we een beroep op ons ruime gamma hoofdkussens, dekbedden, beschermers en bedtextiel. Onze klanten voelen het verschil aan den lijve, want ze slapen voelbaar beter. En daar doen we het uiteindelijk voor”, besluit De Kepper. Wie de nieuwe Sleeplife-winkel een bezoekje wil brengen, kan terecht op de Antwerpseweg 14 in Geel.



Meer informatie:
Sleeplife
www.sleeplife.be

Publicatiedatum: