Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Digital black van Niko is touchscreen schakelaar in miniformaat

De Digital black van Niko is een aanraakscherm met de grootte van een normale schakelaar. De Digital black reageert op beweging: wanneer een hand het scherm nadert, activeert het zichzelf automatisch, waardoor de bediening in één vlotte beweging verloopt.

De minimalistische vorm en het strakke design van de Digital black passen perfect bij de bestaande tijdloze afwerkingen van Niko. Hij integreert zich naadloos in ieder interieur en is met meerdere internationale design Awards bekroond, zoals een iF Design Award, een A Design Award en de Belgische Henry Van de Velde Award.

De Digital black is onderdeel van Niko Home Control. Met Niko Home Control kun je je huis voor elk budget slim maken, of je nu verbouwt of niet. Verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonnewering, geluidsinstallatie en slimme energiemeters: met Niko Home Control kun je je huis centraal bedienen.

Volledige controle over elke woning, elke keer weer.

Meer informatie:
Niko
www.niko.eu

Publicatiedatum: