Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beter Bed verkozen tot beste webshop 2021

Slaapspecialist Beter Bed is vandaag voor de vijfde keer uitgeroepen tot categoriewinnaar ABN AMRO Webshop Award the Netherlands in de Retailer of the Year verkiezing. Hiermee maakt Beter Bed ook meteen kans om overall winnaar te worden van de ABN AMRO Beste Webshop van Nederland award.Dit is zojuist bekendgemaakt tijdens de categorie-uitreiking van ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Beter Bed heeft van het consumentenpanel de hoogste waardering gekregen voor de categorie webshop en bleef hiermee andere webshops in de categorie Slapen voor.

Perijn Hoefsloot, Directeur Marketing en Customer Experience is enorm trots. “Wij zijn de slaapspecialist voor een persoonlijke slaapoplossing, die past bij ieders behoeften en portemonnee.  Het behalen van deze titel is een bevestiging dat onze klanten dit herkennen en erkennen en dat we de juiste stappen zetten met de lancering van LUNEXT. Het nieuwe employer brand waaronder alle huidige en toekomstige e-commerceproposities van Beter Bed Holding verder zullen worden ontwikkeld.”

Grootste consumentenverkiezingen van Nederland
Ruim 294.000 consumenten beoordeelden in de afgelopen periode op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. In totaal deden er meer dan 500 retailers mee. Hiermee zijn deze verkiezingen de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. Met de behaalde titel ABN AMRO Webshop Award The Netherlands in de categorie Slapen, maakt Beter Bed ook nog kans op de overall titel. Dit door de komende maand nogmaals stemmen van de consument binnen te halen. De overall winnaars worden op donderdag 28 oktober bekendgemaakt tijdens het Retailer of The Year gala.

Meer informatie:
Beter Bed
www.beterbed.nl 

Publicatiedatum: