Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Haarhuis & Jansen in bed met Revor Group

Reeds in juni startten beide partijen al een eerste samenwerking, waarbij Revor high end boxsprings modellen produceert met een eigen stoffencollectie voor Haarhuis en Jansen (o.a. BAS, de nieuwe aanpasbare box van H&J).


Eigenaar Jan Maes van Revor Group. 
 
Tijdens een bezoek in augustus aan de 35.000 m² grote fabriek en showroom in Kortrijk was er een match en de behoefte om samen veel meer te gaan doen, zeggen Jeroen Haarhuis en Cees Jansen - op onderstaande foto met Dennis Poffers (rechts). 
De brede collectie met merken als Styldecor (high end tijdloze luxe bedden ), Revor (jong, frisse en innovatieve bedden en slaap concepten ) en Jaritex ( eerder private label en goedkoop midden gamma) passen volgens Jeroen en Cees perfect op de Nederlandse markt.
 
Jan Maes van Revor Group: "Wij zijn vooral actief in België, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland en doen wel wat in Nederland maar we merken dat dit niet altijd eenvoudig is.
Nu zijn we ervan overtuigd dat we een topteam hebben gevonden met H&J en streven we naar een mooi dealersnetwerk waarbij regionale bescherming, marge, kwaliteit en service prioriteiten zijn. Wij houden van de no-nonsense mentaliteit van H&J en willen er gewoon samen volle gas voor gaan", zegt Jan Maes, eigenaar van Revor Group.
 
Haarhuis & Jansen wordt dus vanaf heden de exclusieve agent voor de Revor Group in Nederland, dit naast de bestaande merken die ze reeds voeren zijnde Viking Beds, Hypnos, Dauny en Haarhuis & Jansen.
 
Revor Group is een Belgisch bedrijf opgericht in 1972, eigendom van Jan Maes sedert 2000 en door een reeks overnames van Styldecor, Jaritex en Revor International in Hongarije uitgegroeid tot een bedding speler met 300 werknemers en een omzet van 35 miljoen euro.
 
Op de beurs van Brussel staat het team van Haarhuis & Jansen en Revor klaar om de Nederlandse dealers wegwijs te maken in de collecties van de drie merken, alsook om ons 70 jaar oude biermerk MEME te ontdekken, zegt Jan Maes, iets wat de Nederlander alsook de Fransman nog van een kleine Belg kan leren...

Meer informatie:
Haarhuis & Jansen
www.haarhuisenjansen.nl 

Revor Group
www.revorgroup.com 

Publicatiedatum: