Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ETC Design Experience op maandag 20 en dinsdag 21 september

Holland Haag lanceert nieuwe gordijncollecties en speciale webshop knipstalen voor stylisten

Voor Holland Haag zijn de verwachtingen voor de komende ETC Design Experience (op maandag 20 en dinsdag 21 september) hooggespannen. De totaalleverancier van gordijnen en raamdecoratie komt niet alleen met nieuwe collecties, ook wordt een webshop voor knipstalen gelanceerd die zeker in een behoefte zal voorzien. Projectmanager Ellen Clements-de Graaf van Holland Haag kan niet wachten tot het zover is. "Ik verwacht dat veel mensen naar Culemborg zullen komen, om nieuwe inspiratie op te doen. Daar hopen we ons steentje aan bij te dragen", geeft ze aan.


Projectmanager Ellen Clements-de Graaf van Holland Haag.

Holland Haag voert de drie merken Catch, Cosi en Cachet. In het voorjaar werd de nieuwe stoffencollectie van Cachet gepresenteerd, waarover Wonen360 berichtte. Op de komende ETC Design Experience, waar de bezoekende interieurprofessional zich laat onderdompelen in trends en kleuren, is het de beurt aan de nieuwe collecties Catch en Cosi. Laatstgenoemde verschijnt onder de naam Color Lab. "In totaal beschikken we straks over ongeveer 30 nieuwe kwaliteiten, waarvan 90% kamerhoog is en 25% uit mooie vlamvertragende stoffen bestaat", vertelt Ellen. Ellen helpt de stylisten, interieurdesigners, ontwerpers, architecten en winkeliers op het ETC bij het kiezen van de juiste stoffen. "Dat kamerhoog het zo goed doet, komt vooral doordat mensen geen naden meer willen en er steeds meer vraag is naar confectie op waveband. Dat is nu eenmaal mooier met kamerhoge stoffen", aldus Ellen.

Verschuiving naar meer kleur
"Daarnaast spelen we als Holland Haag in op de trend naar veel kleur", gaat ze verder. "Het mag allemaal wat spannender dan vroeger, toen de kleur grijs populair was. Die is nog wel populair, maar je ziet een duidelijke verschuiving naar meer kleur. In deze coronaperiode van meer thuis zitten en werken wil men meer gezelligheid in huis. Kleuren zoals jungle groen, tropisch blauw en flamingo roze zijn enorm populair.
Er is bijna niets prettiger dan een heerlijk huis met een interieur dat helemaal bij je past. Door je te omringen met spullen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen creëer je een unieke sfeer. Met de stoffen uit de Color Lab-collectie maak je die sfeer helemaal compleet. De ruime keuze aan stoffen en kleuren geven je de mogelijkheid te kiezen voor kleuren en materialen die hélémaal bij jouw identiteit passen", legt Ellen uit. Leef het leven in kleur dus...

De nieuwe collecties Catch en Cosi zijn uiteraard weer voorzien van het nodige Point Of Sale (POS)-materiaal, dat Holland Haag kosteloos ter beschikking stelt aan haar dealers.

Green Label
Binnen de totaalcollectie van Holland Haag mag een Green Label niet ontbreken. "Duurzaamheid is een andere trend", gaat Ellen verder. "De gordijnstof Discover bijvoorbeeld, die het certificaat Global Recycle Standard (GRS) mag voeren, is gemaakt van 100% gerecycled katoen. Discover is een gordijnstof die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet en ook nog eens beter is voor het milieu!"

Nieuwe knipstalen webshop
Tot slot heeft Ellen nog een interessant nieuwtje. Holland Haag introduceert op de komende ETC Design Experience een webshop voor knipstalen voor o.a. stylisten. "Met deze webshop voorziet Holland Haag in de behoefte van onze dealers en stylisten om stalen direct op te sturen naar de eindgebruiker. Uiteraard wordt de uiteindelijke order nog steeds via onze dealers geplaatst."
"In de afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met de inrichting van deze  webshop, met het maken van mooie afbeeldingen van de stoffen die te verkrijgen zijn. We hopen de webshop online te hebben als de ETC-dagen van start gaan. Met de nieuwe collecties en de complete stalen-service, zijn we weer helemaal klaar voor een spetterend najaar", besluit Ellen.

Meer informatie:
Holland Haag
Coenecoop 801
2741 PW Waddinxveen
[email protected]  
www.hollandhaag.nl