Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Kosmopolitische stoffen met een verfijnde look"

Nieuwe collectie Cachet geïnspireerd op wereldsteden

Holland Haag introduceert een nieuwe collectie stoffen genaamd Cachet. "Felle lichten, imponerende gebouwen en de creatieve drukte van een grote stad blijven inspireren. We hebben deze wereldse grootstedelijke invloeden gebruikt om een stadse, maar toch tijdloze collectie met spannende en opulente gordijnstoffen te creĆ«ren. 
Verschillende technieken werden gebruikt om de stoffen te vervaardigen. De basis voor deze collectie bestaat uit aaibare materialen met verfijnde en subtiele patronen. De finesse zit in de structuren en het spel van mat- en glansgarens", zo laat een woordvoerder weten.



Valetta
Valletta is een digitaal geprinte kamerhoge inbetween met een eco-verzwaringskoord. Het basisdoek van de Valletta is gemaakt van linnen en polyester.

Capri
Capri is een jacquard geweven polyester, waardoor in de lengte de krimp minimaal is. Het inslaggaren is een intieme menging van katoen en viscose.  Het patroon 'verwatert' aan de randen, waardoor de Capri een modieuze verweerde sleetse uitstraling krijgt.

Seoul
Seoul is een kamerhoge inbetween in opvallende stof met retro uitstraling. De stof is bijzonder door de dikke getwijnde garens en de open weefstructuur. 

Lisboa
Lisboa is een chenille gordijnstof gemaakt van polyester garens. De Lisboa is tweekleurig geverfd, dat zorgt voor het levendige effect in de stof.

Dubai
Dubai is een kamerhoge inbetween. Het inslaggaren heeft een ribbel structuur. Er worden in de inslag wel drie tot vier kleuren gebruikt die zeer dicht op elkaar worden geweven. Deze kleuren samen geven het artikel die rijkdom en diepte aan kleur. 

Metz
Metz is een digitaal geprinte stof. Bijzonder aan deze stof zijn de kleureffecten door de digitale print. De kleuren verlopen van groen naar oranje, naar roze. 

Atlanta
Atlanta is een inbetween bestaande uit 100% linnen in een dubbel weave, ook wel zakweefsel genoemd. Dit dubbele weefsel heeft twee lagen en geeft de stof een casual uitstraling. De voorste laag van de Atlanta heeft een andere kleur dan de achterste laag. De twee lagen zijn op diverse punten met elkaar verbonden. De stof is tweezijdig te gebruiken. 

Lech
Lech is een digitaal geprinte velours bestaande uit 100% polyester. Het witte basis doek van de Lech is een gebreide velours met opstaande pool. Doordat de bovenzijde van de pool bedrukt is geeft dit een extra verweerd effect. 

Mendoza
Mendoza is een kamerhoge inbetween met een veelzijdig kleureffect. Elke kleur is opgebouwd uit drie contrasterende garenkleuren, twee inslagkleuren en een kettingkleur. De Mendoza heeft een groot kleurpalet van aardse tinten.

Santiago
Santiago is een 100% Trevira CS inbetween met eco-verzwaringskoord. Deze inbetween heeft in de inslag een effectgaren met extra glans en verdikkingen, waardoor er een natuurlijk effect ontstaat. 

Meer informatie:
Holland Haag
Coenecoop 801
2741 PW Waddinxveen
info@hollandhaag.nl
www.hollandhaag.nl

Publicatiedatum: