Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf neemt deel aan het slaapevent in De Woonindustrie

Tekvor Care bedden spreekt brede groep aan

De zorgsector in Nederland is sterk in beweging. De absolute vraag naar zorg groeit door vergrijzing en door politieke ontwikkelingen moeten steeds meer mensen langer thuis blijven wonen, terwijl zij vroeger naar een rust- of verzorgingshuis gingen. Ook is er de wens van senioren om langer thuis te blijven wonen.


Tsjeard Blom (links) met collega Eric-Jan Kuen.

"Zoals bekend, staat Tekvor Care Nederland voor hoogwaardige hoog/laag bedden die aan alle specificaties voor de (thuis)zorg voldoen: uitmuntende kwaliteit, scherp geprijsd, zeer snelle leveringen maar vooral een open cultuur waar we de klant centraal stellen", vertelt bedrijfsleider Tsjeard Blom.

De diverse bedden van Tekvor Care voldoen dus aan de specificaties voor de zorgmarkt, maar spelen ook in op alle wensen van de consument. Daardoor spreekt Tekvor Care bedden een brede groep aan. Aantrekkelijke prijsstelling en snelle levertijden zijn bij Tekvor Care vanzelfsprekend

Hoogwaardige bedden
De hieronder weergegeven bedden zijn hoogwaardige hoog/laag bedden met veel verstelmogelijkheden én voldoen aan alle eisen op het gebied van comfort en ergonomie van een modern zorgbed. De Elba Royal en de Elba Excellent kunnen in de volgende opstellingen worden verkocht: Als 1-persoons, 2 persoons met deelbaar ledikant en als 2x hoog/laag naast elkaar.De Elba Royal is een uitgelezen hoog/laag bed die zorgt voor een huiselijk gevoel. Deze is verkrijgbaar in 2 verschillende stofgroepen met ieders vijf kleuren!

De Elba Excellent daarentegen is voorzien van dezelfde opties maar is te verkrijgen in 14 verschillende hout uitvoeringen en twee modellen! Door alle mogelijkheden is dit bed ook zeer geschikt voor in verpleeghuizen.


Tot slot de Ecofit S De Luxe, een comfortabel, sfeervol zorgbed in zeer moderne hout decoren en een robuuste uitstraling door toepassing van sterke materialen. Dit bed biedt een hoog comfort en complete functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Meer informatie:
Tekvor Care Nederland
Contactpersonen:
Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
Tsjeard Blom: 06 199 998 95
Impact 71 D
6921 RZ Duiven
[email protected] 
www.tekvorcare.nl