Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

€ 30 miljoen zorgt voor afronding overname online winkels woninginrichting

E-commerce scale-up Dwarfs heeft een overeenkomst bereikt met de Europese Special Situations-investeerder North Wall Capital om €30 miljoen schuldfinanciering te verstrekken. De totale financiering zal worden gebruikt om nieuwe acquisities te financieren, waaronder de onmiddellijke afronding van de acquisitie van vier online winkels in de lifestyle- en woninginrichtingsector.  

Calmzy verzwaringsdekens zijn ontworpen om het gevoel van een stevige knuffel te geven. 

Het gaat hierbij om Slaapkalm (verzwaarde dekens; opgericht in 2019, actief in NL), Calmzy (verzwaarde dekens en slaapkameraccessoires, opgericht in 2019, actief in NL), Litello (zwangerschapskussens, opgericht in 2019, actief in NL) en Kristie's Kitchen (snijplanken en spatschermen; opgericht in 2018, actief in NL, UK, Duitsland en de VS).  

In mei 2021 maakte Dwarfs bekend de komende jaren 20 online winkels, zowel nationaal als internationaal, met een omzet variërend van € 500.000 tot € 20 miljoen, over te nemen. Samen met de online keukenwinkel AMCO, die in mei 2021 werd overgenomen, bedraagt ​​de jaaromzet van het bedrijf € 11 miljoen, na vijf afgeronde acquisities. 

Meer informatie:
Dwarfs
www.dwarfs.nl