Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote internationale overname Swiss Sense

Met de eerste internationale overname van Swiss Sense, krijgt het familiebedrijf 25 nieuwe winkels en een webshop in handen. Door de fusie met het Deense Drømmeland komt de teller op 128 winkels te staan, in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Tevens zullen alle 75 personeelsleden onder contract van Swiss Sense komen te staan. Hoeveel euro er gemoeid gaat met de deal is nog niet duidelijk. Wel verwacht Swiss Sense dat de omzet in 2022 groeit naar 350 miljoen euro.“Drømmeland past perfect bij ons – geografisch, qua filosofie en de staat van dienst. Drømmeland is een succesvol retailnetwerk dat zich richt op producten van hoge kwaliteit en bekend staat om een ​​vriendelijk, bekwaam personeel en klantgerichte organisatie – we delen dezelfde toewijding om elke klant te helpen de best mogelijke nachtrust te krijgen”, legt Martin Diks, CEO van Swiss uit.

Diks vervolgt: “Dit is een belangrijke stap in onze internationale groeiambitie. Er is een aanzienlijk potentieel op de Deense markt en we kijken ernaar uit om de positie die we nu in Denemarken hebben, uit te breiden door ons concept, het sterke productassortiment, de datagedreven aanpak en digitale mindset te combineren met de competenties binnen Drømmeland.”De Deense media besteden groots aandacht aan de overname. Klik hier voor het uitvergrote artikel in de krant Børsen.


Meer informatie:
Swiss Sense
www.swisssense.nl

Publicatiedatum: