Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Najaarsbeurs op 6 - 7 en 13 - 14 september

Wiemann in Beusichem met industriële slaapkamer, nieuw kastenprogramma en -lijn

Over een paar weken vindt de najaarsbeurs plaats in Meubelhart Beusichem. Meerdere exposanten tonen daar hun nieuwste collecties en programma's, zo ook de Duitse slaapkamerspecialist Wiemann. 

Wiemann komt in Beusichem met een nieuw kastenprogramma Quito, nieuwe kastenlijn Marlow in landhuisstijl en met een industriƫle slaapkamer in wit, gecombineerd met rawsteel.

Kastenprogramma Quito is een programma dat bestaat uit een draai- en schuifsysteem met een nieuwe look. Tevens ook verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Het is volgens Mark Dillisse een vernieuwend kastenprogramma met een eigentijdse look.

Daarnaast wordt de nieuwe kastenlijn in landhuisstijl Marlow gepresenteerd in o.a. de kleuren antraciet en wit. Het is een kastenprogramma met draaideuren en externe ladenblokken. Deze landhuisstijl bleek bij de eerdere modellen Bergamo en Sloane al een commercieel succes te zijn.

De industriĆ«le slaapkamer Breda is nu ook in het wit met rawsteel accenten verkrijgbaar. De bianco-eiken-variant van deze slaapkamer was voor de Duitse fabrikant een schot in de roos.. 

De beurs in Beusichem vindt plaats op 6 - 7 en 13 - 14 september.

Meer informatie:
Wiemann
[email protected] 
www.wiemann-online.com