Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biocrystal introduceert oplossing voor grondstoffentekort beddengoedindustrie

Biocrystal introduceert een 3 mm dikke latex laag, bedoeld voor matrassen en andere fabrikanten op zoek naar een nieuwe oplossing voor het gebrek aan grondstoffen van dit moment.
De breedte van de latexlaag is 157cm, de dikte 3 mm en het gewicht 680 g/m2. Het bestaat uit een paar primaire materialen en componenten: viscose, latex en het essentiële Biocrystal-poeder. Dat meldt Sleep Middle East Expo.In de loop der jaren zijn er uitgebreide onderzoeken en tests uitgevoerd om de exacte hoeveelheid en verhouding van kristallen in textiel te bevestigen die het menselijk organisme beïnvloeden. Dit heeft geresulteerd in een latexlaag met een grotere hoeveelheid kristallen op een klein productoppervlak, waardoor het geschikt is voor implementatie in autostoelen, bureaustoelen, oogmaskers, inlegzolen, elementen die worden gebruikt in de luchtvaartindustrie en dergelijke.

Zlatko Karajić,managing director van BC Tech, de fabrikant van Biocrystal: “De latex laag is bedacht om mensen een anti-stress gevoel te geven zonder dat ze allerlei dingen moeten doen tijdens hun drukke dagbesteding. De ontspannende werking van het kristalpoeder is klinisch aangetoond zonder enige bijwerking. De kristallen dragen ook bij aan een goede nachtrust en zo worden mensen echt uitgerust en productiever."

Biocrystal wordt voornamelijk gebruikt voor implementatie in beddengoedproducten zoals matrassen en kussens. In de vorm van een poeder wordt het vaak verwerkt in schuimen.

Bron: Sleep Middle East Expo 

Publicatiedatum: