Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Het belang van goede nachtrust wordt bij topsport vaak onderschat"

Koninklijke Auping is terug als Business Partner van Go Ahead Eagles. Vandaag hebben Jan-Joost Bosman (algemeen directeur van Koninklijke Auping) en Jan Willem van Dop (algemeen directeur van Go Ahead Eagles) in De Adelaarshorst de samenwerking bezegeld. Na 25 jaar bundelen de twee Deventer organisaties wederom hun krachten.


Jan-Joost Bosman van Auping bij het spelersveld van Go Ahead Eagles. 

Auping zet haar kennis op het gebied van slapen in om bij te dragen aan de sportieve ambities van de spelers en stafleden van de kersverse Eredivisionist. Auping voorziet de voltallige selectie en technische staf van Auping Evolve matrassen, het eerste circulaire matras ter wereld. Die krijgen daarmee de mogelijkheid om alles uit zichzelf te halen door goed te slapen en te rusten. Voor topprestaties is rust namelijk minstens zo belangrijk als trainen. Een goede nachtrust zorgt voor het ontspannen en herstellen van spieren en gewrichten, voor de energie die nodig is om te presteren, voor een beter reactievermogen en meer focus. Auping gelooft al meer dan 130 jaar dat rust de voedingsbodem is voor kampioenen en daarom zet de duurzame bedden- en matrassenmaker graag haar slaapexpertise in om – letterlijk als sponsor van de rust – bij te dragen aan betere sportprestaties.

Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles): “We zijn bezig met het realiseren van een topsportklimaat. Een belangrijk onderdeel dat in de topsport nog wel eens wordt onderschat, is het belang van een goede nachtrust. We zijn blij dat Auping haar kennis over slaap wil inzetten om Go Ahead Eagles naar een nog hoger niveau te tillen. Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk dat Auping een historie heeft met onze club en in het verleden shirtsponsor van Go Ahead Eagles is geweest.”

Jan-Joost Bosman (algemeen directeur Auping): “Een goede nachtrust zorgt voor een energieke dag, zodat je een topprestatie kunt leveren op het veld en daarbuiten. We zijn in de regio Deventer een grote werkgever, waar veel supporters van Go Ahead Eagles werkzaam zijn. Ik ben, net als mijn collega’s, daarom ook trots om onze slaapexpertise op lokaal niveau uit te dragen als partner van Go Ahead Eagles.”

Meer informatie:
Auping
www.auping.com 

Publicatiedatum: