Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beleving centraal in nieuwe showroom Van Poppel Montage

Kevin van Poppel, eigenaar van Van Poppel Montage, specialist in rolluiken, horren, veranda's en screens. Zijn bedrijf heeft zich de laatste vier jaar meer op deze branche gespecialiseerd en is inmiddels uit zijn jasje gegroeid. Hierdoor heeft de zonweringsspecialist een nieuw pand laten bouwen in Veldhoven: Van Poppel Montage 2.0. Het nieuwe pand is begin juni in gebruik genomen. 


Het nieuwe pand in Veldhoven.

Beleving
Het nieuwe pand in Veldhoven heeft een showroom van 150 m2 en is iedere vrijdag en zaterdag geopend. Kevin is uiteraard trots op deze nieuwe stap. ''We hebben enorm veel sfeer neergezet en de beleving staat centraal. Wij bieden die beleving ook, waardoor er een compleet plaatje ontstaat. Klanten zijn super positief over deze nieuwe showroom en dat is fijn om terug te horen.''

Van Poppel Montage heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van rolluiken, veranda's, zonwering en horren. ''Vanaf mijn 23e ben ik zelfstandig ondernemer. Dit heeft geleid tot hele mooie groei en kansen binnen deze branche. Doordat ik me de laatste jaren volledig heb gericht op rolluiken, zonwering, veranda's en horren, zijn hele mooie dealerschappen ontstaan. Denk hierbij aan Alulux, Somfy expert, Bubendorff en Velux.''

Vacature
De ondernemer is vanwege aanhoudende groei op zoek naar een monteur, parttime of fulltime. Het is de bedoeling dat deze werknemer zelfstandig op pad gaat. Interesse? Mail Kevin voor meer informatie.

Meer informatie:
Van Poppel Montage
Kevin van Poppel
Tel: +31 (0) 61 47 98 516
info@vanpoppelmontage.nl 
www.vanpoppelmontage.nl