"Maximaliseer het minimalisme"

Schakelaars en stopcontacten van Tense integreren volkomen in interieur

Als fabrikant van hoogwaardig design schakelmateriaal voor zowel KNX als 12-24V DC domoticasystemen, combineert Tense al jarenlang minimalistische design met unieke elektronica. Onder het motto “maximaliseer uw minimalisme” brengen ze nu het Integrated productgamma op de markt.  Dit  gamma telt zes verschillende types schakelaars en stopcontacten die volledig geïntegreerd kunnen worden in de wandafwerking van de keuze van de klant. Marmer, hout, Corian… elk materiaal valt binnen de mogelijkheden. Een naadloze integratie en afwerking zorgen ervoor dat de wand de schakelaar wordt. De schakelaar blende voorheen nog nooit zo mooi met het interieur.

Een absoluut betrouwbare installatie is verzekerd dankzij de speciaal ontworpen wanddozen. Twee verschillende installatietypes zijn hierdoor mogelijk: “With Gap” & “No Gap”. De With Gap schakelaar  zijn een elegante en strakke aanpak van de typerende Tense schakelaar: een minimalistisch voegje van 1mm omvat de capacitieve schakelaar in de afwerking van uw keuze. De opening voor de 4 LED lichtjes die de RGB feedback verzorgen blijven uiteraard zichtbaar. De No Gap producten overstijgen de mate van minimalisme daar deze 100% achter de wand zitten. Geen voegjes, geen randjes, enkel de noodzakelijke openingen.

Om de look helemaal af te maken trok Tense de aanpak van z’n Integrated producten door naar stopcontacten. Ook hier heeft men opnieuw de keuze tussen een With Gap product en een No Gap product. Alle stopcontacten kunnen voortaan volledig geïntegreerd worden in de wandafwerking naar keuze door simpelweg de Tense wanddozen achter de wandafwerking te monteren.

Exclusief te verkrijgen bij Necto Systems in Nederland.

Meer informatie:
Necto Systems
info@nectos.nl 
www.nectos.nl 
www.comfortendesign.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven