Introductie van drie nieuwe Click PVC vloeren

Vloerengroothandel groeit uit jasje en verhuist naar drie keer zo groot pand

Eerder werd al bekend gemaakt dat vloerenhandel Floer uit Groningen in de top 100 van snelgroeiende Nederlandse ondernemingen is geëindigd. Het bedrijf maakt een enorme groei mee, en na slechts anderhalf jaar in het huidige pand gezeten te hebben, is het genoodzaakt een groter onderkomen te zoeken. Mede-eigenaar Lennart Groenewold: ''We gaan naar een drie keer zo groot pand met een kleine 2000 m2 aan loodsoppervlakte in Groningen. Dit moet allemaal in de eerste twee maanden van 2021 gebeuren. In januari gaan we flink klussen en moet er veel verbouwd worden, zoals nieuwe plafonds en uiteraard andere vloeren. Kortom, het hele pand wordt compleet vernieuwd. Planning is om dezelfde maand over te gaan. Dus dat wordt nog flink plannen allemaal. Want ondertussen gaat de drukte van verkoop en levering gewoon door.''

Floer kan de bestaande en huidige collecties niet meer kwijt. ''We hebben meer ruimte nodig om collecties weg te zetten en tegelijkertijd prettig te kunnen werken.''

Naast bedrijfsuitbreiding, voegt de vloerengroothandel ook drie nieuwe Click PVC vloeren aan het assortiment toe.

Drie nieuwe Click PVC vloeren
De huidige ComfyClick PVC collectie bestond al uit tien eiken vloeren. Van Veluwe Onbehandeld naar Onlanden Gerookt en van Humsterland Wit naar Oosterschelde Zwart. Floer heeft drie nieuwe ComfyClick PVC vloeren toegevoegd aan de huidige collectie. Met de komst van deze nieuwe vloeren bestaat de collectie uit 13 vloeren. Mooi als hout, praktisch als PVC.

Eemland Karamel
Een eiken click PVC vloer die zelf gelegd kan worden. Door de natuurlijke tint oogt de ComfyClick PVC vloer – Eemland Karamel als een naturel geoliede parketvloer. Het uiterlijk van hout en de voordelen van PVC. De click PVC vloeren zijn voorzien van de Fastclick verbinding waardoor je deze planken gemakkelijk en snel zelf kan leggen. 

Bentwoud Lichtbruin
Deze lichtbruine click PVC vloer is eenvoudig te combineren met de huidige woon- en interieur trends. Door de realistische houtlook creëer sfeer in huis. De ComfyClick PVC vloeren zijn extra lang: 151 cm en extra breed van 22,9 cm. De vloerdelen zijn matte afgewerkt en hebben een voelbare houtstructuur, hierdoor wordt de eiken look benadrukt.

Harderbroek Warmbruin
De nieuwe vloer ComfyClick PVC – Harderbroek Warmbruin is een warme bruine vloer. Door de rigid core tussenlaag zijn deze vloeren sterk en geschikt voor intensief huishoudelijk en zelfs commercieel gebruik. Door de luxe microvelling wordt de grootte van de plank benadrukt. Het unieke eiken uiterlijk van de doe-het-zelf vloer zorgt voor een prachtig en stijlvol interieur. 

Meer informatie:
Floer
Stavangerweg 8
9723 JC Groningen
+31 (0)502 – 111 891
info@floer.nl 
www.floer.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.