FD Gazellen Awards uitgereikt in Groningen (2x), Assen en Heeze

Deze vier interieurbedrijven staan in de top 100 van snelgroeiende Nederlandse ondernemingen

Afgelopen week is door Het Financieele Dagblad (FD), een dagelijks verschijnende, Nederlandse krant, gericht op economie en bedrijfsleven, de top 100 van de snelgroeiende Nederlandse bedrijven bekendgemaakt. Wonen360 zocht uit welke bedrijven uit de woon- en interieurbranche in het lijstje staat.De hoogste notering is voor Table du Sud, dat houten meubels maakt. Het bedrijf uit Heeze was vorig jaar goed voor een omzet van € 5,7 miljoen en kende in de periode '17-'19 een groei van liefst 279%. Eerder won Table du Sud ook al een FD Gazelle: in 2018 en 2019. "Wauw! Ook dit jaar is Table du Sud weer opgenomen in de FD Gazellen-top 100! Nummer 17 van Nederland en nummer 8 van Brabant. Super trots!", meldt het bedrijf op LinkedIn.

Op nummer 55 staat KeyPro, dat meubilair verhuurt en verkoopt. Het Groningse bedrijf had in 2019 een omzet van € 1,8 miljoen en kende een omzetgroei van 118% in de jaren '17-'19.

Projectkeukens.nu (een groothandel in keukens) uit Assen had vorig jaar een omzet van € 6,7 miljoen. In de periode '17-'19 groeide de omzet met 278%. Het leverde het bedrijf de 56e plek op in de ranglijst van snelgroeiende Nederlandse bedrijven.

Op 96 staat vloerengroothandel Floer. Het bedrijf uit Groningen had in 2019 een omzet van € 1,3 mln. Van '17-'19 groeide de omzet met 429%.

Bron: FD


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.