Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beddenwinkel introduceert veelzijdig ledikant

'Je kan dit bed volledig samenstellen naar je wensen en eigen comfort'

‘Onbeperkt veel bed en flexibiliteit in één’, dat is wat er van Kårlsson Bädd - de nieuwste toevoeging aan de collectie van Beter Bed -verwacht kan worden. "Zo geniet je van een duurzaam en luxe Scandinavisch design, maar kun je dit innovatieve bed zelf van een nieuwe look voorzien. Als je eens een keer zin hebt in iets anders, verwissel je zelf de stoffering en heb je keuze uit allerlei soorten en kleuren stoffen, hoofdborden en pootjes . Door de huidige situatie brengen we steeds meer tijd door in ons huis, waaronder de slaapkamer. Daarom is het belangrijker dan ooit om de slaapkamer in te richten naar eigen stijl en comfort", meldt het bedrijf in een persbericht."Met het nieuwe Kårlsson Bädd bed zet je een stevige basis neer in je slaapkamer: niet alleen als het gaat om de looks, maar óók om de kwaliteit." Met deze toevoeging aan de collectie speelt Beter Bed in op de behoefte aan luxe, comfort en flexibiliteit. Kårlsson Bädd is zoveel mogelijk vervaardigd uit duurzame, eerlijke en circulaire materialen. Zo zijn alle stoffen en garens gemaakt uit 100% recyclebare polyesters. Door de afneembare stoffen is het bed daarnaast gemakkelijker te recyclen.

“In de huidige situatie brengen we steeds meer tijd binnenshuis door en wordt het nog belangrijker om je slaapkamer naar jouw stijl en comfort in te richten. De kwaliteit van je nachtrust en een fijne slaapomgeving dragen direct bij aan een gelukkig en gezond leven” vertelt Ilse Peene, art director bij Beter bed. “We zijn er ontzettend trots op om Kårlsson Bädd toe te voegen aan onze collectie. Het biedt het comfort en de flexibiliteit van een ledikant, met de looks van een moderne boxspring - zeker als je kiest voor een gestoffeerd matras. Bovendien kun je het bed zelf ontwerpen naar je eigen smaak, door te experimenteren met verschillende stoffen en kleuren.”

Persoonlijke stijl en comfort
"Je kunt het Kårlsson Bädd bed volledig eigen maken: niet alleen door met stoffen te variëren, maar ook door het bed helemaal zelf samen te stellen. Door te kiezen uit één van de drie bijpassende hoofdborden of zelfs geen hoofdbord, geef het het bed een heel eigen uitstraling. Daarnaast kan er zelf gekozen worden voor een bijpassende bedbodem en matras, zodat het slaapcomfort altijd volledig is afgestemd op het lichaam van de gebruiker. Als finishing touch is er keuze uit verschillende potensets."

Meer informatie:
Beter Bed
www.beterbed.nl 

Publicatiedatum: