Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Interfloor Tapijt zegt af en hoopt op InCoDa in najaar van 2021

Mascha de Bruin van Easyfairs: "Een mogelijke tweede verplaatsing vergt tijd en inspanning"

Zoals eerder gemeld vindt de komende editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) plaats op 31 januari, 1 en 2 februari 2021. Vanwege de coronaperikelen die voorlopig voortduren wordt het voor de organisatie steeds moeilijker om een goede afweging te maken. Hoe het ook zij, in de eerste week van november wordt beslist of genoemde data gehandhaafd blijven, zo laat woordvoerder Mascha de Bruin (Head of Cluster Interior & Retail) desgevraagd weten. Interfloor Tapijt BV wacht daar niet op. Het bedrijf, in Nederland marktleider met vloerbedekkingen van 4 meter breed, heeft al laten weten niet mee te zullen doen.

Het zit de organisatie van InCoDa niet bepaald mee. Begin mei werd besloten om de editie van 13, 14 en 15 september 2020 te verplaatsen naar 31 januari, 1 en 2 februari 2021. De coronamaatregelen die de Nederlandse overheid rond mei oplegde met betrekking tot vergunningsplichtige evenementen hield in dat deze niet door mogen gaan. Reden om de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering te verplaatsen naar eind januari, begin februari. 

Interfloor laat weten uit voorzorg besloten te hebben om niet deel te nemen aan het vakevenement. Volgens de leverancier en distributeur van tapijt en vinyl voor zowel residentieel als projectgebruik zijn de voorspellingen nog onzeker. "Zeker is wel dat wij gezien de omstandigheden onmogelijk de inspirerende plek kunnen bieden om  woning- en projectinrichters op een aangename en veilige wijze op de hoogte te brengen van onze noviteiten", meldt het bedrijf in een nieuwsbrief aan haar klanten. "Ondanks de ongetwijfeld zorgvuldige maatregelen vinden wij het risico te groot. Wij hopen dan ook dat de organisatie tot het besluit komt om de beurs door te schuiven naar het najaar van 2021."

Vorig jaar maakte Wonen360 een fotoreportage van de beurs.

"Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van deze ontwikkelingen", laat woordvoerder Mascha de Bruin van Easyfairs namens InCoDa weten. "Wij vinden het jammer, maar we hebben ook begrip voor de exposant(en). Het zijn enorm uitdagende en moeilijke tijden, daarin maakt iedereen zijn of haar eigen afwegingen en keuzes. Dat respecteren wij. Echter, het is voor ons nu nog te vroeg om met verdere mededelingen te komen. Wij zijn in gesprek met veel van onze exposanten. Daarnaast hebben we ook wat tijd gevraagd om het een en ander te onderzoeken. Een mogelijke tweede verplaatsing van InCoDa vergt tijd en inspanning. We hebben afgesproken hier in de eerste week van november bij de exposanten op terug te komen. Wij hopen op ieders begrip en geduld", besluit Mascha.

Reageren? leo@wonen360.nl

Meer informatie:
InCoDa
www.interieurcollectiedagen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.