Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omzet Beter Bed Holding groeit met 30%

Het derde kwartaal is voor Beter Bed positief afgerond. Het aantal orders in de Benelux steeg in het derde kwartaal met bijna 34 procent waarvan 56% New Business. In de eerste drie kwartalen van 2020 boekte het bedrijf een plus van 27%. Online verkopen stegen met 80% in afgelopen periode. We kunnen wel raden waarom. Inmiddels vormt online bijna 14% van de inkomsten van de holding. Voor nu staat er meer dan 27 miljoen euro aan orders in de boeken, dit is 60 procent hoger dan vorig jaar in dezelfde periode.



John Kruijssen, CEO van Beter Bed Holding: "Beter Bed Holding blijft groeien in 2020. Dit als resultaat van de succesvolle herstructurering van 2019. Het is duidelijk dat onze strategie goed aanslaat bij consumenten, juist in deze tijd van het Covid-19 virus. We hebben gezonde bruto marges en blijven groeien. Het virus is verschrikkelijk voor onze samenleving en economie, het raakt mensen persoonlijk. Ik wil onze medewerkers, leveranciers en andere betrokkenen bedanken voor hun voortdurende motivatie en ondersteuning tijdens deze crisis. Hun flexibiliteit en toewijding hebben gezorgd voor een veilige manier van functioneren en een betrouwbare productieketen. Ik ben zeer dankbaar voor hun voortdurende inzet.”

Meer informatie:
Beter Bed
www.beterbed.nl 

Publicatiedatum: