Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

M line geeft kinderboeken weg om aandacht te vragen voor nachtrust van kinderen in armoede

Matrassenleverancier M line geeft tijdens de Kinderboekenweek gratis kinderboeken weg, om het belang van een goede nachtrust voor kinderen te onderstrepen. Het boek Monster nummer 10, dat in samenwerking met uitgeverij Zwijsen is gepersonaliseerd voor M line, wordt de komende tijd bij elke order meegegeven en roept consumenten op om te doneren voor Nationaal Fonds Kinderhulp. 



M line heeft sinds enkele maanden een samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp. Jaarlijks helpt deze hulporganisatie zo’n 3200 gezinnen bij aanvragen omtrent de herinrichting van de slaapkamer. Om bij die aanvragen te hulp te schieten doneert M line gereinigde matrassen, die terugkomen in de proefperiode. Het prentenboek Monster nummer 10 moet op een creatieve en unieke wijze deze samenwerking illustreren. Steffy Postma – Clephas (Brand Manager M line): “Als matrasmerk zeggen we vaak dat goede slaap erg belangrijk is, maar jammer genoeg is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Te weinig of slechte slaap heeft directe consequenties voor het functioneren en welzijn van het kind. We vinden het erg belangrijk dat onder de aandacht te brengen en hoe kan dat beter dan in een prentenboek? Lezen voor het slapengaan is dé manier om te ontspannen en je voor te bereiden naar de droomwereld. In het boek is een QR-code aangebracht waarmee onze klanten een vrijwillige bijdrage kunnen doen aan Kinderhulp. Elke bijdrage, groot of klein, is meer dan welkom.”

Meer informatie:
M line
www.mline.nl

Publicatiedatum: