Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WoonThemaCentrum Van Manen weer compleet

WoonThemaCentrum Van Manen is sinds kort weer compleet nu ook de ruimte voor beddenspeciaalzaak is opgevuld. Met zijn 600 vierkante meter is de slaapafdeling goed vertegenwoordigd in de winkel. Medewerker Ernesto Kooij vertelt dat ze blij zijn dat ze zo snel open konden gaan. "Na een grote verbouwing konden onze deuren open en de eerste klanten stroomden binnen."In het WoonThemaCentrum is nu alles te vinden voor de klant die zijn huis volledig wil inrichten. Naast de vele producten is ook de juiste kennis aanwezig. "Wij willen onze klanten de juiste manier van advies geven en hebben dan ook niet gekozen om 50 bedden in de showroom te plaatsen. Bewust hebben wij ervoor gekozen om een kleiner assortiment te tonen, maar wel dusdanig gevarieerd dat wij iedereen die hier komt een passend bed kunnen adviseren."

"Alle boxsprings en ledikanten hebben we per merk in sfeervolle slaapkamers gezet zodat de klant een juist beeld krijgt."Vier merken
Het team van Van Manen Slaapkamers heeft vier kwaliteitsmerken geselecteerd voor het assortiment. "Wij hebben gekeken welke doelgroepen we willen bereiken en daar hebben wij onze merken op afgesteld. Zo hebben wij voor de liefhebbers van natuurlijke materialen het merk Merens, voor wie een hotelbeleving wil Serta, Steel en Stockings voor de wat stoerdere stellen en Velda vult ieder ander merk daarin aan."Door de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt de feestelijke opening uit te stellen, maar dit pakken we op een andere manier aan", laat Ernesto Kooij weten. "We hebben als actie dat je bij aankoop van een boxspring of ledikant een linnenpakket ter waarde van 500 euro gratis ontvangt." Daarnaast is naar alle relaties een persoonlijke uitnodiging gestuurd om langs te komen voor een kopje koffie. Ernesto vertelt dat hij en zijn collega Rien Buitink op deze manier de bezoeker van de showroom meer aandacht kan geven. Ze zien dit als een mooie oplossing in deze tijd.

Meer informatie:
Van Manen Slaapkamers
www.vanmanenslaapkamers.nl