Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Atelier van der Lelie hervat productie

Vorige week werd bekend dat Atelier van der Lelie, die gespecialiseerd is in het verwerken van stoffen tot gordijnen, de productie heeft stilgelegd. Aan haar relaties laat het bedrijf weten de productie vandaag weer te hervatten met 80% van de capaciteit. "Het aantal collega's dat positief getest is voor Covid-19, is inmiddels gestegen naar 16 mensen. 20 andere collega's hebben wel verschijnselen, maar wachten nog op testresultaten. Er zijn gelukkig nog geen collega's die in het ziekenhuis opgenomen zijn. Afgelopen dagen is de volledige werkruimte door specialisten gedesinfecteerd, we zijn er zeker van dat we onze collega's een gezonde werkomgeving kunnen bieden."

"Vandaag starten onze productie activiteiten weer. Onze maatregelen zijn nog verder aangescherpt, waardoor ook binnen een ploegendienst mensen gefaseerd aan het werk gaan en de afstand onderling gewaarborgd is. Dat betekent dat we starten op 80% capaciteit. Houdt er rekening mee dat orders die nog niet uitgeleverd zijn met 10 dagen vertraging geleverd zullen worden. En dat voor nieuwe orders de leverdatum voorlopig met 18 kalenderdagen (4 dagen extra) gepland gaat worden." 

Transport
"Dinsdag 22-9 vertrekken onze vrachtwagens met gereed gemaakte orders vanuit Roemeniƫ. Donderdag en vrijdag zal NE Distriservice de eerste orders weer leveren. Relaties waar wij goederen rechtstreeks leveren of ophalen, kunnen ons ook donderdag en vrijdag weer verwachten."

Begrip
"Heel veel relaties hebben ons een hart onder de riem gestoken afgelopen dagen en is er herkenning voor de overmacht. Ook voor onze zieke collega's betekent het bijzonder veel dat er steun is, ondanks dat door de ziekte er niet gewerkt kon worden en dit gevolgen heeft voor levertijden. Namens ons allemaal willen we iedereen voor dat begrip bedanken."

Meer informatie:
Atelier Van der Lelie
www.vanderlelie.nl  

Publicatiedatum: