Kaap van 1000 projecten per jaar wordt overschreden

Liquidfloors neemt Limburgs vloerenbedrijf over

Gietvloerenspecialist Liquidfloors neemt Excellent Epoxyvloeren over. Voormalig vennoot Andy Cochet blijft aan boord als verkoopsverantwoordelijke voor de regio. Dit is de eerste overname voor Liquidfloors, dat hiermee de kaap van 1000 projecten per jaar zal overschrijden. Liquidfloors CEO Miguel Garcia is bijzonder enthousiast om de regio Limburg voortaan nog beter te gaan dienen.

Excellent, ook gekend als Hilo Floors is sedert 10 jaar actief vanuit haar vestiging in de Wolfbergstraat te Genk. Het bedrijf geniet sinds jaren een sterke reputatie en vormde waardige concurrentie voor Liquidfloors in Limburg. Liquidfloors is ondertussen 5 jaar actief in Limburg met een operationele cel, maar beschikte nog niet over een verkoopruimte in de regio om haar klanten te ontvangen. Deze overname van zowel handelsfonds als vestiging brengt nu een maximale versterking van de dienstverlening van Liquidfloors in Limburg.


Links Miguel Garcia met Andy Cochet.

De operationele leiding valt er onder Koen Vleugels, die een professionele tandem vormt met Andy Cochet. Beide mannen, geboren en getogen in de streek, bundelen een schat aan ervaring.

Miguel Garcia: “Zowel Koen als Andy zijn fantastische mannen met heel wat ervaring achter de kiezen. Het is heel prettig samenwerken met hen.”

Met de komst van de unieke Liquidfloors producten ontstaan nu nieuwe mogelijkheden voor zowel klanten als architecten in de streek. 

Miguel Garcia: “Liquidfloors brengt naadloze vloeren, die rust brengen in een interieur en bovendien andere materialen prachtig ondersteunen. Dat kan zowel zacht als ruw, strak of stoer zijn. Naast de gekende strakke gietvloeren beschikken wij ook over mooie en duurzame stucvloeren. Met de Award winnende Socrete, onze minerale harsvloer, hebben we opnieuw een ongezien product in huis. Daardoor kunnen we vrijwel elke stijl en project aan. Van vloer tot wand, van trap tot inloopdouche.”

Met de bijna zeventig Liquidfloors medewerkers verruimt de operationele slagkracht aanzienlijk. Zo biedt het bedrijf een unieke ondersteuning aan haar klanten, architecten, projectontwikkelaars en aannemers.

Meer informatie:
Liquidfloors
info@liquidfloors.be 
www.liquidfloors.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.