Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Coram verhuist naar Zaltbommel

Coram zet een volgende stap in de integratie van haar activiteiten. Het bedrijf, dat één van de leidende merkaanbieders van badkameraccessoires en douches in Noord-West Europa is, brengt alle kantoormedewerkers bij elkaar in haar nieuwe vestiging in Zaltbommel. Met de focus op innovatie, marketing en een klantgerichte aanpak werd eerder de organisatiestructuur al gewijzigd, waarbij de individuele bedrijven gebundeld zijn en voortaan als één Coram groep opereren. Per 1 september 2020 verhuizen ook alle kantoormedewerkers van de vestigingen in Geldrop, Waalwijk en Amersfoort naar één centraal kantoor.Coram is voornamelijk actief in producten voor de badkamer en het toilet. De belangrijkste merken van de groep zijn Tiger, Sealskin, Geesa en Impey (UK). Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Polen en Noorwegen en exporteert wereldwijd naar meer dan 50 landen. De omzet van Coram bedraagt jaarlijks ca. € 120 miljoen.

Verhuizing
De verhuizing betreft alle verkoop- en kantoormedewerkers van Coram DIY, Coram Hospitality & Projects en Coram Benelux, alsook de directie en alle medewerkers van de ondersteunende afdelingen. Ook het innovatiecentrum ‘Coram Design Lab’, de showroom én het trainingscentrum worden gevestigd in het nieuwe pand in Zaltbommel.

Rob Peters, CEO Coram groep: “Door allemaal vanuit hetzelfde kantoor te werken, kunnen we onze klanten nog beter als één team, One Coram, bedienen. Dit prachtige kantoorpand, met het Coram Design Lab en de schitterende showroom, wordt een fantastische, gezamenlijke werkplek. Het luidt een nieuw tijdperk in voor Coram, waarin we onze ambitieuze groei-ambities samen met onze klanten en medewerkers verder zullen verwezenlijken.”

Coram groep is per 1 september 2020 gevestigd op Hogeweg 87-93, 5301 LK te Zaltbommel.

Meer informatie:
Coram
www.coram.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven