Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijfsleider Tsjeard Blom van TekVor Care Nederland uit Duiven:

"We zijn sinds 2016 actief en zien dat vraag naar zorgbedden erg groot is en sterk groeit"

"We bieden onze zorgbedden aan via de beddenspeciaalzaak", zegt Tsjeard Blom. "Waar consumenten een uitvoerige en deskundige toelichting krijgen op de mogelijkheden die we met onze zorgbedden bieden".
Tsjeard is bedrijfsleider van TekVor Care Nederland uit Duiven. De onderneming heeft in vier jaar een netwerk voor de zorgbedden die het bedrijf voert weten op te bouwen van een kleine tweehonderd dealers.


Tsjeard Blom en Eric-Jan Kuen.
 

Tsjeard is bewust in zee gegaan met beddenspecialisten. "Zorgbedden dienen te voldoen aan Arbo-regels en andere voorschriften die zijn ontwikkeld voor de personen die juist náást het bed staan. Onze modellen uiteraard ook, maar daarnaast staan deze volledig in dienst van de personen die er gebruik van maken en er in zekere zin op zijn aangewezen. We bieden gebruikers met onder meer een optimaal bedieningsgemak en met een grote keuze aan modellen en decorkleuren maximaal comfort. Onze ervaring is dat de beddenspeciaalzaak bij uitstek het kanaal is om consumenten goed te kunnen voorlichten en te helpen met het kiezen van de opties die het best aansluiten bij de slaapbehoefte van de gebruiker, zij zijn immers de specialisten op slaapcomfort."

Consumenten, is zijn ervaring, schaffen zich in toenemende mate zelf een zorgbed aan. "Onze ervaring is dat gedurende de afgelopen jaren consumenten het steeds belangrijker zijn gaan vinden om te kunnen beschikken over een eigen zorgbed. Omdat een verhuizing naar een tehuis bijvoorbeeld geen optie is en de behoefte aan verzorging en de inzet van mantelzorg toch toeneemt. En om ook thuis van comfort te kunnen genieten bewijst een zorgbed zijn diensten. We zijn met TekVor Care sinds 2016 actief op de markt in Nederland. We zien dat de vraag naar zorgbedden erg groot is en sterk groeit."


Ecofit S de Luxe.


TekVor Care Nederland vraagt tijdens de presentatie gedurende de aankomende Vakbeurs Slapen in Nieuwegein onder meer de aandacht voor de Elba Excellent.
Het model werd in februari van dit jaar al geïntroduceerd, kort voor het uitbreken van de coronacrisis. De uitbraak trok toen begrijpelijkerwijs alle aandacht, dat werd besloten om het nieuwe model van TekVor Care Nederland opnieuw aan de markt voor te stellen. "De Elba Excellent is verkrijgbaar in éénpersoons én tweepersoons variant en kent twee modelsoorten, veertien kleurmogelijkheden en kent het verschillende opties zoals een deelbaar matras en een hoog-laag voorziening."

Tsjeard onderstreept de waarde die hij en het bedrijf hechten aan de samenwerking met gespecialiseerde detaillisten. "Consumenten krijgen in de winkel een uitvoerige toelichting op de modellen die we voeren. Geïnteresseerde winkelbezoekers ontvangen gedetailleerde brochures waarin de specifieke kwaliteiten en de diverse aanvullende mogelijkheden nogmaals worden aangegeven. Detaillisten ontvangt van ons voortdurend actuele informatie in woord en beeld over onze modellen, zodat zij hun klanten optimaal kunnen blijven bedienen."


Elba Excellent.

TekVor Care Nederland werkt nauw samen met meubelfabriek Henk van den Broek in Schijndel. "Zo kunnen we onze producten naar de wensen van de Nederlandse markt en aan de hand van onze eigen specificaties maken. Door het directe contact met de producent is het mogelijk om, als daar om wordt gevraagd, op detailniveau onze zorgbedden aan te passen aan speciale wensen van de gebruiker. In samenwerking met de fabrikant kunnen we bovendien zorg dragen voor bijpassende nachttafels en opbergkasten."

TekVor Care Nederland is gevestigd in Duiven. Tsjeard runt met zijn collega Eric Jan Kuen de bedrijfsvoering. "Voor de binnendienst zoeken we nog een enthousiaste medewerker. Snelle leveringen en vooral hoogwaardige service staan bij hoog in het vaandel", zo stelt Tsjeard.

Meer informatie:
Tekvor Care Nederland
Impact 71 D
6921 RZ Duiven
tblom@tekvor-care.com
www.tekvor-care.com

Contactpersonen:
- Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
- Tsjeard Blom: 06 199 998 95