Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkoop is in handen van Jan en Wanda Roosenburg van JWR Bedden.nl

Rőwa presenteert Unicata programma, dat (slaap)technisch totaal anders is

"Zoals bekend is Rőwa de grootste Duitse fabrikant van hoogwaardige slaapsystemen", vertellen Jan en Wanda Roosenburg van JWR Bedden.nl. De partners hebben in Nederland en België de verkoop van het Duitse merk in handen.
Sinds februari heeft Rőwa een showroom bij De Woonindustrie in Nieuwegein, waar het Rőwa en Selecta programma getoond worden. Selecta is het basisprogramma van Rőwa, dat geheel als apart merk in de markt gezet wordt.

De verkoop is in handen van Jan en Wanda Roosenburg, met hun bedrijf JWR Bedden.nl dat naast de genoemde merken ook agent is van Meubelfabriek Jooken en Nehl Wohnideen.

Tijdens de DWI Vakdagen presenteert Rőwa diverse nieuwe producten. "Waaronder het unieke Unicata programma. Deze bedden hebben de uitstraling van een luxueuze boxspring, maar zijn (slaap)technisch totaal anders", weten Jan en Wanda.

Hiermee brengt Rőwa een slaapcomfort dat met een 'normale' boxspring niet te bereiken is, weten de twee. Daarnaast presenteert Rőwa het nieuwe natuurlatex matras Smaragd. Leverbaar met een natuurlijke tijk met 650 gram scheerwol of een wasbare tijk met klimaatvezel.

Opvallend is de styling van de showroom met geheel nieuwe P.O.S. materiaal, toegesneden op de Nederlandse en Belgische markt. "Deze aankleding is ook beschikbaar voor bestaande en nieuwe dealers. Kortom, redenen genoeg om een bezoek te brengen aan onze showroom tijdens de DWI Vakdagen of buiten de beurs om op afspraak. U bent van harte uitgenodigd", aldus Jan en Wanda.

Meer informatie:
JWR Bedden.nl
Crayenbosch 3
3261 TD Oud-Beijerland
T +31 (6) 53 31 60 26
info@jwrbedden.nl
www.jwrbedden.nl

www.selecta-matratzen.com
www.rowa.de