Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Hygiëne en design gaan hand in hand met de sensorgestuurde mengkranen van AXOR

Een goede handhygiëne is essentieel, dat geldt in deze tijd meer dan ooit. Kraanknoppen zijn echter gevoelige contactplekken waarop ziektekiemen en bacteriën zich zeer snel kunnen verspreiden. Sanitairfabrikant Axor bewijst met zijn sensorgestuurde mengkranen dat hygiëne en een hoogstaand design hand in hand kunnen gaan. De innovatieve sensortechnologie is discreet in de kraan verwerkt en combineert zo functionaliteit en techniek met een exclusief design. De elektronische lavabomengkranen van Axor Starck, Axor Starck Organic en Axor UNO bieden dankzij de beschikbaarheid in tien speciale kleuroppervlakten van Axor FinishPlus elegante en gepersonaliseerde oplossingen voor elke badkamerinrichtingen.Axor Starck
De Axor Starck automatische badkamerkraan onderscheidt zich door een minimalistische esthetiek, purisme en een reductie tot het wezenlijke. Gebruikers zijn reeds sinds de introductie van deze kraan 20 jaar geleden, overtuigd door het design met zijn uiterst strakke lijnen. Rust, ontspanning en functionaliteit in de badkamer.

Meer informatie:
Axor
www.pro.hansgrohe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.